Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után 6. nap, gyenge...

Reménysugár27 kérdése:

Peteérés után 6. nap, gyenge pecsét, fájdogálás. Lehet, hogy beágyazódásról van szó?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 6.napon peteérés után. Tegnap és ma nagyon világos barna színű gyenge pecsétem volt.Ma reggel ehhez enyhe menszesz szerű érzés társult,majd néhány órája már lenn középen egészen szúróan, tompán fáj, mintha ki akarna szakadni vmi.Ez mitől lehet, volt már hasonló valakinek, aki tervezte a babát? (Sárgatest elégtelenségre Proverát szedek)

2012. okt. 11. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem igen friss az élményem, ezért megosztom Veled, mint egy tapasztalatot...

LH teszt, tojcsis nyák, hasszúrkák után biztosan tudtam, hogy mikor van peteérésem, ovum.

Ezt követő 6. napon a hasam alján tompa fájdalom, szúrkálás, majd szinte kisebb görcsöm volt. Meg is ijedtem, mert a végére szinte összerántott!

Beágyazódásnak korainak tartottam, de a végén nem foglalkoztam vele.

Múlt kedden volt a nemvárt napom és pozitívat teszteltem!

Én E-vitamint szedtem és clostit.

Sok sikert! :) Majd írd meg, hogy mi volt!!

2012. okt. 15. 08:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy megosztottad velem az élményedet! Nagyon GRATULÁLOK a babához, de jó Neked! Bárcsak én is pozitívat tesztelhetnék. Ma vagyok a 10. DPO-n, ma egész nap úgy éreztem, hogy bármelyik percben megjöhet. Féltem is, de eddig semmi, remélem így is marad. :) Csináltam most egy ovu tesztet, jóstesztnek, ami negatív lett, csak egy nagyon halvány 2. csík jelent meg. Nem tudom ez még adhat e reményt, vagy nem jót jelent. Te barnáztál valamelyik napodon ovu után? Igazából én is pontosan tudtam a pé napját, mert iszonyatosan fájt, + ovu teszt eredmény, tojcsis nyák, csak aztán az 5. - 9.-ik napig minden nap 1-2 cseppnyi nagyon világos barnázásom volt. Ettől félek, hogy rosszat jelent a baba szempontjából. :( Nem tudom...csak várni tudok. Ma már igazából nem is barna már, én olyan mintha reggel megint tojcsis lett volna. Neked a nemvárt körül milyen volt a nyákod, ha volt?
2012. okt. 15. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Barnázást nem vettem észre... Nemvárt előtti napon volt egy pillanatra mindjárt megjön érzésem, és akkor alig észrevehetően rózsaszínű lett a papír, de csak annyira, hogy mereszteni kellett a szemem, hogy kivegyem. Akkor azt is mondtam, hogy áh.. megint meg fog jönni. De másnap reggel már erős pozi volt a tesztem.

Köszönöm a gratulációt! :)

Én nem jósteszteltem, se figyelgettem magam előtte, mert hajlamos az ember beképzelni magának, én is jártam így...

Mindjárt megjön érzésem is csak az az egy volt, pár percre...

Drukkolok Neked, hogy ne jöjjön meg és ha ma vagy a 10. napon, legkorábban 2 nap múlva már tesztelhetsz, de a legtutibb a nemvárt utáni teszt. Barátnőmnek 1 hét után mutatott csak pozitívat, addig negatív volt!!

2012. okt. 15. 16:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! Nagyon remélem, hogy így lesz...elkerül a menzesz... :) Ma már egész nap száraz voltam, de többször éreztem a megjön érzést. Ha hétvégéig nem lesz semmi, csak akkor tesztelek.
2012. okt. 15. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Megy a drukk! Majd írj, hogy mi volt! :)
2012. okt. 16. 07:42
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a drukkot, rámfér.

Ma van elvileg a nemvárt napja, bár szedek progeszteront hormont, ami picit késleltetné, tehát 3-4 nap múlva nem kellene...de ma már eléggé görcsölök, a cicim is nagyon feszül, plusz barnázgatok...nem tudom...ez már sztem menszi előjel... :( Majd azért megíroim mi lett a vége. (Ma 36,9 volt a hőm.) Ez az eddigi legmagasabb érték a ciklusomban.

2012. okt. 16. 09:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia! Úgy néz ki, hogy ma délután megjött, nem fáj semmim, nem görcsölök, de megjött. Mindenesetre már annak is örülök, hogy a ciklusomat sikerül rendezni, mivel a 10 napos luteális fázis kitolódott 12-re. :) Erősödik a szervezetem és néhány hónap és sikerül a baba. :) Erre gondolok. :)
2012. okt. 18. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Új ciklus, új lehetőség! :) Én igyekeztem mindig erre gondolni! Utolsó alkalommal szedtem 100mg-os E-vitamint is, erősítette a sejteket, méhnyálkahártyát ami a megtapadáshoz kell. Napi egy volt az adagom.

Gondolok Rád, megy tovább a drukk, kitartást és sok sikert!

2012. okt. 19. 06:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia Ginfizz!

Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Igazából már 3 - 4 hónapja szedek Béres Gravidát, azt nem tudom, hogy e mellé szükséges - e szedni még E vitamint is? Semmiképp sem adom fel, nagyon szeretnénk kisbabát. :) Hogy vagy? Hogy viseled az első heteket? Neked is minden jót és boldog babavárást!

2012. okt. 19. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudom, hogy kell-e mellé, de úgy vélem, egy komplett terhesvitamin pont annyit tartalmaz amennyinek lennie kell naponta.... Így talán nem, de én csak az E-vitamint szedtem.

Köszönöm, elég jól viselem. A tüneteim hullámszerűen kapnak el, de ami fix, hogy nincs étvágyam, nem kívánok semmit, délutánra már állva el tudnék aludni, nagyon fáradékony vagyok és megnőtt a mellem. Hányinger eleinte volt, meg alhasi fájdalmak, most ez egy kicsit csökkent. 4-én megyek dokihoz, UH-ra.

2012. okt. 20. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!