Peteérés után 6. nap, gyenge pecsét, fájdogálás. Lehet, hogy beágyazódásról van szó?
Szia!
Nekem igen friss az élményem, ezért megosztom Veled, mint egy tapasztalatot...
LH teszt, tojcsis nyák, hasszúrkák után biztosan tudtam, hogy mikor van peteérésem, ovum.
Ezt követő 6. napon a hasam alján tompa fájdalom, szúrkálás, majd szinte kisebb görcsöm volt. Meg is ijedtem, mert a végére szinte összerántott!
Beágyazódásnak korainak tartottam, de a végén nem foglalkoztam vele.
Múlt kedden volt a nemvárt napom és pozitívat teszteltem!
Én E-vitamint szedtem és clostit.
Sok sikert! :) Majd írd meg, hogy mi volt!!
Barnázást nem vettem észre... Nemvárt előtti napon volt egy pillanatra mindjárt megjön érzésem, és akkor alig észrevehetően rózsaszínű lett a papír, de csak annyira, hogy mereszteni kellett a szemem, hogy kivegyem. Akkor azt is mondtam, hogy áh.. megint meg fog jönni. De másnap reggel már erős pozi volt a tesztem.
Köszönöm a gratulációt! :)
Én nem jósteszteltem, se figyelgettem magam előtte, mert hajlamos az ember beképzelni magának, én is jártam így...
Mindjárt megjön érzésem is csak az az egy volt, pár percre...
Drukkolok Neked, hogy ne jöjjön meg és ha ma vagy a 10. napon, legkorábban 2 nap múlva már tesztelhetsz, de a legtutibb a nemvárt utáni teszt. Barátnőmnek 1 hét után mutatott csak pozitívat, addig negatív volt!!
Köszi a drukkot, rámfér.
Ma van elvileg a nemvárt napja, bár szedek progeszteront hormont, ami picit késleltetné, tehát 3-4 nap múlva nem kellene...de ma már eléggé görcsölök, a cicim is nagyon feszül, plusz barnázgatok...nem tudom...ez már sztem menszi előjel... :( Majd azért megíroim mi lett a vége. (Ma 36,9 volt a hőm.) Ez az eddigi legmagasabb érték a ciklusomban.
Új ciklus, új lehetőség! :) Én igyekeztem mindig erre gondolni! Utolsó alkalommal szedtem 100mg-os E-vitamint is, erősítette a sejteket, méhnyálkahártyát ami a megtapadáshoz kell. Napi egy volt az adagom.
Gondolok Rád, megy tovább a drukk, kitartást és sok sikert!
Szia Ginfizz!
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Igazából már 3 - 4 hónapja szedek Béres Gravidát, azt nem tudom, hogy e mellé szükséges - e szedni még E vitamint is? Semmiképp sem adom fel, nagyon szeretnénk kisbabát. :) Hogy vagy? Hogy viseled az első heteket? Neked is minden jót és boldog babavárást!
Szia!
Sajnos nem tudom, hogy kell-e mellé, de úgy vélem, egy komplett terhesvitamin pont annyit tartalmaz amennyinek lennie kell naponta.... Így talán nem, de én csak az E-vitamint szedtem.
Köszönöm, elég jól viselem. A tüneteim hullámszerűen kapnak el, de ami fix, hogy nincs étvágyam, nem kívánok semmit, délutánra már állva el tudnék aludni, nagyon fáradékony vagyok és megnőtt a mellem. Hányinger eleinte volt, meg alhasi fájdalmak, most ez egy kicsit csökkent. 4-én megyek dokihoz, UH-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!