2napja kellett volna megjönnie. Reggel negatív teszt. Egy-két barna pecsét és enyhe alhasi fájdalom. Lehet még + reggel a tesztem?
Úy szoktam,hogy 2-3 napot barnázok és megjön. Így kedd szerdán kellett volna megjönnie.De a barnázás is alig van már.
Általában 26-27naposak a ciklusaim.Ez a 29nap.
Valószínű tesztelek ha reggel nem jön meg.Majd megírom.
Te is írd meg!
Szia!
Igen,teszteltem.Nagyon halvány lett.Annyira nagyon halvány,hogy le se tudom fényképezni,csak negatívban látni.
Amúgy a hőm fent van még. [link]
Nagyon remélem én azok közé tartozom,akiknek később mutatja ki a teszt,mert lassabban termelődik a hcg és ezért ennyire halvány a tesztem.
Te teszteltél?
Ez a teszt milyen érzékenységű? Nekem 10es One Stepe-en abszolút alig látható és csak negatívban lefényképezhető 2. csík van 2napja.
Csináltam egy másik tesztet,azon 10 percen belül,minta lett volna csík.Nagyon halvány:
Időn túl (fél órán belül) viszont ilyen lett:
Csak reménykedem,hogy terhes vagyok,és csak lassabban termelődik a hcg.Ennyit nem szokott késni,a hőm is fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!