2napja kellett volna megjönnie. Reggel negatív teszt. Egy-két barna pecsét és enyhe alhasi fájdalom. Lehet még + reggel a tesztem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 18:19
11/22 A kérdező kommentje:
Tüneted van? Hány naposak a ciklusaid? Nekem 25-27 és ez a 30 napom.
2011. aug. 12. 11:04
12/22 anonim válasza:
Sajnos semmi tünetem nincs
nekem 27-29 általában, és most a 31nél járok, tehát úgy látom, hogy teljesen egy cipőben járunk, csak nekem még ilyen biztató halvány csíkom sem volt...
A clearblue 25ös vagy 50es de sokan ezt tartják a legmegbízhatóbbnak...
13/22 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt sem szokott feszülni a mellem, vagy szurkálni a hasam vagy fájni a derekam, soha semmi, mindenesetre ilyen még nem volt, hogy az együttlét ne indította volna be úgy igazán, szóval reménykedek...
De szerintem te biztosan terhes vagy, azt mondják, hogy pozitívat ritkán szinte soha nem téveszt a teszt és a halvány csík is csík, viszont negatívat annál többször téveszt....
14/22 anonim válasza:
Neked milyen tüneteid vannak ?
15/22 A kérdező kommentje:
Mensis tünetek: érzékeny cici, kicsi hasfájdogálás néha.
2011. aug. 12. 11:42
16/22 anonim válasza:
Mikor fogsz legközelebb tesztelni?
17/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ha a hőm fent marad és nem jön meg,lehet hétvégén.Tesztem van itthon bőven (Onr Step),de lehet veszek másfajtát.
2011. aug. 12. 11:48
18/22 anonim válasza:
Lehet én is veszek ilyen One Step tesztet, úgy örülnék egy halvány csíknak... ;) hát akkor sok sikert, Csak Hétfőn kb 11:30 után leszek net közelben akkor majd írok hogy mi lett, de te is írd meg! Drukkolok magunknak :)
19/22 A kérdező kommentje:
Ok.Én is drukkolok!
2011. aug. 12. 12:00
20/22 anonim válasza:
Szia, Sajnos nekem tegnap megjött :( Remélem neked sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!