Mitől van ez? 19-én kellene megjönnie de tegnap este óta barna folyásom van. Soha nem volt ilyen ez előtt. Ez esetleg lehet terhességi jel vagy ha nem akkor mitől lehet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 16:34
1/5 anonim válasza:
Menstruáció előtt néhány nappal kezdődhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.
2/5 ketteske válasza:
Segiteni nem tudok, de nálam is ugyanez a szitu, megőrülök szombatig. ird majd meg, hogy nálad mi volt!
3/5 A kérdező kommentje:
Nálam még ma is ugyanaz a helyzet nem tudom mitől lehet, barna folyásom mindig csak a mensim végén szokott lenni, de elötte soha.
2010. jún. 17. 11:17
4/5 anonim válasza:
Sajnálom de szerintem meg fog jönni...
5/5 eszo válasza:
Szia!
Ne ijjedj meg,de nálam ez kb 4és fél hetes terhesen kezdődött..egy hétig barnázás volt, utána hirtelen nagy vérzés..és sajnos így ment el a kisbabám..
lehet, hogy nálad is korai vetélésről van szó.
Ezeket a nők 90%-a észre sem veszi, mert rendesen megjön a mensijük..
Van már + teszted?
Sajnálom!
majd írj, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!