Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is sokat olvastok az...

Ti is sokat olvastok az ovulációról, a beágyazódásról és ilyen témákról ha babát szeretnétek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban rengeteget olvastam ezekről, szinte mindenhol egyet irnak. Nagyon szeretnénk már babát és az elmúlt 3 hétből 2őt végig szeretkeztünk, sikerült ovus napon is. Nagyon félek egy újabb csalódástól. Tesztet is minden reggel csinálnék szivesen, de tudom, hogy még felesleges lenne. Ti hogy birjátok ki a várós napokat?
2012. okt. 8. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
szia. én is rengeteget olvasok róla és minden kapcsolódó témáról... elkezdtem ciklusnaptárat vezetni, annak meg rabja lettem és az itteni kérdéseket is olvasom napi rendszerességgel. a város napok nagyon rosszak, mert mindig negatívak a végén.. de a remény hal meg utoljára. az első lányom is 7 évet váratott magára.
2012. okt. 8. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:

7 év kemény!!előző

Szia!Én is sokat olvastam a terheséről és mindenről ami vele kapcsolatos.Az jó hogy ilyenek járnak a fejedben és tudatosan készülsz a babádra!Sok sikert

2012. okt. 8. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egy cipőben járunk. Én is tesztelnék már, de tudom még nem mutatna ki semmit. Vasárnapra nem várom, tegnap volt barnázásom, remélem a beágyazódásnak tudhatom be. Én is napi rendszerességgel olvasom az oldalt. Tudom sokra nem mész vele, de annyit mondhatok h türelem, babát terem :)

Sok sikert!

2012. okt. 10. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi nem olvastunk róla.

Csak úgy csináltunk mint a nyulak :)

2012. okt. 23. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!