Hömerözes. Szerintetek igy van ertelme?
Eddig normalisan tudtam merni a hömet,mert minden nap 8-kor ebredtem.Viszont 1 honapja dolgozom, H-K-Sz-Cs-ön reggel 5-kor kelek,a többi napokon meg tovabbra is 8-kor. Szoval,igy elegge össze-visszas a högörbem de kiadott egy ovus napot. Szerintetek lehetseges-e olyan,hogy mondjuk az 5 orasihoz hozzaadok par fokot,hogy nagyjabol kijöjjön a 8-as? Vagy ez nagy baromsag?
A segiteseget elöre is köszönöm!
Barátnőmnek azt mondta a doki,hogy akkor kelljen fel csak annyi időre, amíg megméri a hőjét és aludjon vissza.
Máshogy szerintem sem biztos,hogy reális lesz a kép!
Nekem is volt sokszor 1-2-3 órás eltérés, mégis szépen mutatta a ciklusom a görbe, 1 évig hőmérőztem.
Lényeg, hogy előtte megszakítás nélkül aludj sokat.
11 napos a lányom aki hőmérőzés mellett sikerült és mivel van már 2 éves lányom aki össze vissza ébredt így nem tudtam mindig ugyan akkor mérni!
Szépen mutatta a hőmet! Mérd csak tovább ahogy tudod! :D
Nagyon szepen köszönöm! Mint irtam eddig tudtam merni-134 honapja csinälom-csak most igy egy kicsit gäz lett.
Ilyen lett : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!