Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki hó végére nem várja?...

Van, aki hó végére nem várja? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Sosem írtam még ki ilyen kérdést, de most nagyon be vagyok sózva, és nem tudom hogy lekötni a gondolataimat, és még olyan messze van... :) Más is érez így? :)
2014. okt. 20. 09:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok: ma teszteltem egy negatívat :(

Elmèletileg ma kellene megjönnie, de a gyógyszer abbahagyàsa óta kicsit összevissza van. Ma van a ciklusom 26. napja, a múlt hónapban 32. napra jött meg.... Így mèg remènykedem :-)

Kedves kérdező veled mi újsàg? Te is mára nem várod. Teszteltél már?

2014. nov. 3. 08:42
 22/24 A kérdező kommentje:
Ugyanebben a cipőben vagyok, nekem is negatív a ma reggeli tesztem. Igyekszem nem szomorkodni, köv. hónap új esély :)
2014. nov. 3. 09:23
 23/24 anonim ***** válasza:
nekem 2 nap késéssel megjött tegnap, a reggeli tesztem is negatív volt :(
2014. nov. 3. 09:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok: tegnap kellett volna megjönnie, este teszt negatív. Ma reggel megjött. :-(

Sok szerencsét mindenkinek ehhez a hónaphoz!

2014. nov. 7. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!