Van, aki hó végére nem várja? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Sosem írtam még ki ilyen kérdést, de most nagyon be vagyok sózva, és nem tudom hogy lekötni a gondolataimat, és még olyan messze van... :) Más is érez így? :)2014. okt. 20. 09:49
11/24 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Nekünk is második baba lenne. Ez a második hónapunk. Az első gyerkőc a 3.hónapban jött össze, remélem most sem kell többet várni.... :D
12/24 A kérdező kommentje:
:))))) együtt izgulok veletek! Írjatok, ha már biztosat tudtok! :)))) Hol tervezitek a szülést?
2014. okt. 21. 08:58
13/24 anonim válasza:
Első: Én Debrecenben a Klinikán szültem. Nem kérdés, hogy majd most is ott fogok.
14/24 anonim válasza:
15/24 A kérdező kommentje:
Húúúúú, gratulálok! :D bárcsak csatlakozhatnék egy hét múlva! :D Sok boldogságot! :)
2014. okt. 26. 20:52
16/24 anonim válasza:
Drukkolok neked, kedves kérdező tiszta szívemből. :)
(9-es voltam)
17/24 anonim válasza:
Waoo!! Gratula!! Gyönyörű! Remélem, hogy mindannyian ilyen szépeket kapunk 😉
Írjatok lányok, hogy mi a helyzet!!
18/24 anonim válasza:
Én 28 és 30 között nem várom. 3. próbálkozós hónapom. Nekem már van egy 12 éves lányomm, de a páromnak ez lenne az első. Ma már bezsongtam egy tesztre, de végül nem vettem meg.
19/24 anonim válasza:
4.ére nem várom, első baba, 1 év próba. Ma teszteltem..korai volt csak elkeseredtem... egy idióta vagyok de 10.dpo-n úgy gondoltam meglesem
20/24 anonim válasza:
Sziasztok! Mi 9 hónapja próbálkozunk a párommal, 2,5 hete késik, holnap vagy holnapután tesztelek! Remélem most már csak összejött. Veletek mi újság? Megy a drukk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!