Lehet ez terhesség még?
8 napja késik. 6. napon Corax be sure direct negatívat mutatott. Viszont folyásom semmi, étvágyam az nőtt, melleim picit duzzadtabbak viszont nem érzékenyek, elég sűrűn járok pisilni és ahhoz képest, hogy keveset iszom, sokat is pisilek, pattanás semmi, egyik reggel keltem úgy hogy alig bírtam kiegyenesedni és hirtelen hányinger is jött rám akkor. Ezeken kívül nincs illatundor, nem görcsölök, fel vagyok szimplán puffadva.
Szerintetek érdemes később tesztet csinálni vagy ezek mellett ne gondoljak babára?
Hasonló cipőben járok. Nekem ma késik 7.napja.. Nem szokott késni. Tegnap elötti xepil negativ. Nekem folyasom az van, néha már azt hiszem h meg is jött, aztan semmi. Két napja hasmenés és mindjart megjön érzés, szagundorom nincs, viszont élesebb a szaglásom. Holnap reggel ellövök még egy tesztet.
Engem is érdekelnek a válaszok! Kérdező, drukkolok neked!
Már ezt ki kellett volna mutatni. Nekem 27 napos ciklusokkal 26. napo este jól látható pozi volt.
Tünet még korai. Esetleg fáradtságot érezhetsz.
Az utolsó együttlét 2 napja volt. :-)
Előtte meg 12 napja.
Kedves utolsó!
14 nap késés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!