Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez terhesség még?

Lehet ez terhesség még?

Figyelt kérdés

8 napja késik. 6. napon Corax be sure direct negatívat mutatott. Viszont folyásom semmi, étvágyam az nőtt, melleim picit duzzadtabbak viszont nem érzékenyek, elég sűrűn járok pisilni és ahhoz képest, hogy keveset iszom, sokat is pisilek, pattanás semmi, egyik reggel keltem úgy hogy alig bírtam kiegyenesedni és hirtelen hányinger is jött rám akkor. Ezeken kívül nincs illatundor, nem görcsölök, fel vagyok szimplán puffadva.

Szerintetek érdemes később tesztet csinálni vagy ezek mellett ne gondoljak babára?

2014. okt. 17. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Csinálj még egy tesztet.
2014. okt. 17. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Hasonlóak a tüneteim.Érdekelnek a válaszok!
2014. okt. 17. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok. Nekem ma késik 7.napja.. Nem szokott késni. Tegnap elötti xepil negativ. Nekem folyasom az van, néha már azt hiszem h meg is jött, aztan semmi. Két napja hasmenés és mindjart megjön érzés, szagundorom nincs, viszont élesebb a szaglásom. Holnap reggel ellövök még egy tesztet.

Engem is érdekelnek a válaszok! Kérdező, drukkolok neked!

2014. okt. 17. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Már ezt ki kellett volna mutatni. Nekem 27 napos ciklusokkal 26. napo este jól látható pozi volt.

Tünet még korai. Esetleg fáradtságot érezhetsz.

2014. okt. 17. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolso együttlét?Mert sztem onnan számítva 11-12nap mulva mar jeleznie kellene egy tesztnek.
2014. okt. 17. 20:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó együttlét 2 napja volt. :-)

Előtte meg 12 napja.

2014. okt. 17. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Fiamat 14 napra mutatta ki a teszt.
2014. okt. 18. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

14 nap késés után?

2014. okt. 18. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Dec 1-ére nem vártam 6án este csináltam egy tesztet ami nagyon halvány lett.Szellemcsikosnak hittem. Volt előtte egy terhességem amiből a lányom született így tudtam mikor pozitív. Aztán másnap reggel teljesen negatív lett a tesztem. Ugyan az a márka volt mind kettő. Rá egy hétre teszteltem újra na az egyértelmű volt. Lehet, ha pár napra rá teszteltem volna előbb mutatta ki. Csak tudtam mikor foganhatott a fiam. Amúgy a méretek alapján is stimmelt a dolog.
2014. okt. 18. 22:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg. 3 napja barnázok. A cicieimre feküdni nem tudok, mert fájnak. Teszt 4 nappal ezelőtt is negatív volt, utána fedeztem fel egy kis barnás foltot. Ez a pecsételés azóta is tart. Görcseim nincsenek.
2014. okt. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!