Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonprobléma vagy terhesség...

Hormonprobléma vagy terhesség állhat fenn?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban menstruáltam, rendesen 28 napra jött meg viszont 3 napig volt meg plusz 4. nap pár csepp barna volt, 6-7 napig szokott meglenni. A hasam állandóan fel van puffadva (?) vagy csak hízhattam nem tudom. Szeméremdombom fölött a köldökömig, fekve is kitapintható viszont ha hajolok gyűrődik felette (puffadás) a bőröm. A melleim nőttek, a párom vette észre első sorban mivel eddig teljesen beletudott markolni most meg már nem .. Így megnéztem a tükörbe és csíkokat találtam rajta ami nagyon !! zavar !! illetve az erek látszódnak nagyon de még a 2 mellem közt is és tökre feszesek.. Érzékenység ma indult el, szokás szerint a menstruációm előtt kb egy héttel és hát 22-re nem várjuk így nem tudom hova tenni..viszont dohányzom és ha baba van a pocakba nagyon mérges lennék magamra és leakarom tenni de nem megy, érdemes lenne tesztelnem egyet a menstruáció előtt? Ki kell hogy mutassa ha babás vagyok, mert nem 3-4 hetes terhesség lenne... Lássatok el 'szakmai' tanácsokkal hölgyeim...

Amúgy még hozzátenném, hogy hányinger roszzúllét nincs csak sűrűbb vizelési inger de az már a múlt havi menstruációm előtt is volt 1 héttel és azóta tart.

2014. okt. 17. 00:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szia!Hiszed v sem én ugyan így vagyok ebben a hónapban.Azzal a különbséggel h nekem most 9-én volt meg a mensim,de csak 1 napra.A mellfájdalmam megmaradt és a melleim legalább 1 számmal nagyobbak.Nagyon gyengén volt meg a mensim.Én is dohányzok,de most nem tudom mi van.Ha kiderűlne h baba akkor nem is kérdés azonnal leteszem a cigit.Szerintem tesztelj...mondom én,mert én nem merek.Én megvárom a következő mensi időt és ha nem jön,lövök 1 tesztet.Írd meg mi lett:)
2014. okt. 17. 12:22
 2/20 A kérdező kommentje:
Most már kivárom 22-t :)) De majd írok, drukkolok neked :)
2014. okt. 17. 23:45
 3/20 anonim ***** válasza:
Szia!Én is megírom végül mi lett:-)Remélem nem a premens csinálja.Tünet csak a cici fájdalom amit a premensnek enyhíteni kellene,főleg h mensi után is megmaradt.De szedem tovább,remélem nem lesz gond.
2014. okt. 18. 10:05
 4/20 anonim ***** válasza:
Akár lehetsz terhes is. Nekem egyik lányomnál sem voltak extra tüneteim, a melleim sem feszültek csak szülés után mikor belövellt a tejem. legkorábbi és csak 2 tünetem, enyhe szédülés, és nem lehetett hozzáérni a mellbimbómhoz, még a melltartót sem tudtam felvenni. Ez menstruáció előtt pár nappal jelentkezett, egyértelmű volt hogy terhes vagyok.
2014. okt. 21. 10:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz, vasárnap óta érzek enyhe görcsöket időközönként nem folyamatosan, illetve van folyásom vizes szerű, ritkán fehér de nem szagos és egyebek, szóval lehet megjön, mellem nem nagyon fáj annyira sem mint szokott szerencsére, a mellbimbóm egyáltalán nem érzékeny viszont fehéres dudorok vannak a bimbómon nem tudom mi az illetve a kerültben is pattanásszerű valamik vannak. Na meg még nőttek így 1 kosármérettel nagyobb melltartókat kell vennem. A hasam továbbra is ugyan olyan mintha nagyobb is lenne. Hányingerem tegnap volt de csak mikor oldalamra fordultam úgy jött fel a savam, szóval rohanhattam, de ez délután volt nem reggel így akár csak arra is gondolhatok, hogy megnyomtam a gyomrom vagy valami. Drukkoljatok légyszi, nagyon szeretnénk már bébit!! :)
2014. okt. 21. 13:10
 6/20 anonim ***** válasza:
Szia!Első válaszoló vagyok:)én nagyon szorítok neked,hogy baba legyen!Holnapra nem várod,igaz?Mikor tesztelsz?Én amikor terhes lettem az első kislányommal,akkor nekem is ugyan ezek a változások voltak a mellemen mint amit most te tapasztalsz magadon.Nekem semmi változás,a melleim ugyan úgy fájnak mint eddig.Ma úgy döntöttem,hogy nem szedem tovább a premens tablettát..minek?Hiszen pont azért van,hogy ne feszűljön a mell és mégis.És egyébként is az 1 napos mensi gyanús,főleg hogy megmaradt a mellfájdalom.Egyébként időre jött meg csak 1 napra és gyengén.Kiváncsi vagyok,hogy a premens elhagyása után mi lesz.várok egy darabig és tesztelek:)És dohányzol még?
2014. okt. 21. 15:08
 7/20 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépem, a kis biztatást is :) Igen dohányzom, de igyekszem kevesebbet, érzem, hogy hiányzik de ha most baba van nagyon megharagszom magamra! Igen holnapra nem várom, izgulok is, persze nem görcsölök rá :) Ha holnap nem jön meg tesztelek! Drukkolok neked !! Majd írd meg te is az eredményed :)
2014. okt. 21. 15:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok én is. A kezdeti enyhe tünetek után nekem 6-7 hetes terhesen kezdődött csak az émelygés.
2014. okt. 21. 20:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom jó jel e ha imádom a halat, hagymás ecetes lébe és kibontottam üveget rosszul lettem a szagától de hevesen megettem, melegszendvics és Pepsi társaságában! :))???
2014. okt. 21. 20:42
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem jött még meg, remélem nem is fog! Holnap tesztelek! :)
2014. okt. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!