Múlt hónapban menstruáltam, rendesen 28 napra jött meg viszont 3 napig volt meg plusz 4. nap pár csepp barna volt, 6-7 napig szokott meglenni. A hasam állandóan fel van puffadva (?) vagy csak hízhattam nem tudom. Szeméremdombom fölött a köldökömig, fekve is kitapintható viszont ha hajolok gyűrődik felette (puffadás) a bőröm. A melleim nőttek, a párom vette észre első sorban mivel eddig teljesen beletudott markolni most meg már nem .. Így megnéztem a tükörbe és csíkokat találtam rajta ami nagyon !! zavar !! illetve az erek látszódnak nagyon de még a 2 mellem közt is és tökre feszesek.. Érzékenység ma indult el, szokás szerint a menstruációm előtt kb egy héttel és hát 22-re nem várjuk így nem tudom hova tenni..viszont dohányzom és ha baba van a pocakba nagyon mérges lennék magamra és leakarom tenni de nem megy, érdemes lenne tesztelnem egyet a menstruáció előtt? Ki kell hogy mutassa ha babás vagyok, mert nem 3-4 hetes terhesség lenne... Lássatok el 'szakmai' tanácsokkal hölgyeim...
Amúgy még hozzátenném, hogy hányinger roszzúllét nincs csak sűrűbb vizelési inger de az már a múlt havi menstruációm előtt is volt 1 héttel és azóta tart.
Sziiiia!Huuuu most már nagyon izgulok érted:-)Velem semmi változás:-)Írj mi lett a teszt eredmény.Bevallom nekem is van itthon tesztem,de én még várok kicsit.Első válaszoló:-)
2014. okt. 22. 19:32
12/20 A kérdező kommentje:
Sziaaa! Úgy volt, hogy ma tesztelek de inkább várok holnapig :) DE semmi tünet, nincs semmilyen görcsöm a melleim nem fájnak :)) Izgulok nagyon, remélem jó erős pozitívat kapok holnap !! :) Mikor akarsz te tesztelni? Annyira kívántam a rántott sajtot, hogy korom sötétben (fúj a szél, elmegy a közvilágítás) is képes voltam elmenni boltba, pedig rettentően félek sötétben! Meg is ettem 4 db háromszöget belőle :) Jól esett ! Délben viszont borsófőzeléket ettem, azaz próbáltam csak abba hagytam, mert elkapott a hányinger és épp a leendő anyósomnál ettünk :)
2014. okt. 22. 20:19
13/20 anonim válasza:
Szia!Most akkor mikor is tesztelsz pontosan?Én várok még egy hetet,ha kibírom:-)
2014. okt. 23. 16:49
14/20 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött és görcsölök :( kiváncsi vagyok hány napig fog tartani ha megint 3 nap akkor tesztelek..:( De nagyon rossz érzés :/ Neked megy a drukk!! ;)
2014. okt. 23. 17:57
15/20 anonim válasza:
Szia!Nagyon sajnálom:( Hát velem nem tudom mi van...az 1 napos mensihez képest most vagyok a 17 ciklusnapon..a melleim tegnaptól nem fájnak.Nem tudom minek mondható be ez a mellfájdalom ami volt,de nem is találgatok.Szerintem én is megbetegszem,már a megszokott testi jelekből gondolom...lehet volt egy kis hormonproblémánk.Jelzek mindenképp hogyan alakúl,de szerintem nekem sem sikerűlt..majd kiderűl:)
2014. okt. 26. 16:21
16/20 anonim válasza:
Szia!Nem tudom olvasod e még a válaszom,de azért leírom mi a szitu velem.Tegnaptól megint fájnak a melleim,lehet ez most a mensi elötti fájdalom...nem tudom.Néha hányingerem van és illatokra is érzékeny vagyok.Hát kiváncsi vagyok mi lesz.Nem élem magam bele,mert már volt,hogy becsapott a szervezetem.Megírom mindenképp mi lett a végeredmény:)
2014. okt. 29. 18:54
17/20 A kérdező kommentje:
Szia! Na ? Hogy alakul? :) Én most megfigyelés alá kerültem, délelött voltam éves szűrésen és kértem egy ultrahangot, nos itt a pocakomba a 10. hetes bébii :))) Nemsoká érkezik be a párom korházba, nem tudja hogy voltam szűrésen sem azt, hogy babánk lesz!! Nem mondtam neki semmit csak, hogy bent fekszem kórházba, az orvosom hozza majd fel :) Izgulok nagy boldogság lesz! Gond nincs a babával, csak megvárjuk a fejleményeket, hogy újra menstruálok vagy nem ha igen bent töltöm a 9 hónapot :( De nem baj csak maradjon meg!! Úgy örülök áááá..:) Nagy nagy drukk neked írdj majd meg!! :)
2014. nov. 3. 13:54
18/20 anonim válasza:
Sziaaaa!Hát ekkora meglepetést!!!!Olyan nagyon örülök neked:)Micsoda meglepetés!A te példád,hogy igen vannak csodák:)Gondolom te is meglepődtél:)És vannak tüneteid?Áááá ez hihetetlen:)Hát velem még mindig változatlan,a cicik fájnak néha émelygek és illatokra érzékeny vagyok.Azóta sem teszteltem ...megvárom a következő mensi idelyét,ami most elvileg hatodika.Biztosan nem lesz semmi baj,a kis csöpség jönni akar és már 10 hetes:)Hihetetlen!!!A cigit akkor letetted...én még füstölök néha,de ha én is babás vagyok azonnal leteszem.Én a kislányommal is akkor tettem le amikor megtudtam h terhes vagyok aki már 8 hetes volt és makk egészségesen jött a világra!Jajjj elmesélem a barátnőmnek a sztoridat:)Megírom mindenképp hogyan alakúl.Te is írj,hogy bent kell e maradnod a kórházban.Pihenj sokat és örömteli,egészségben teljes várandóságot kívánok neked!!!!Sziaaaa!!!!:)
2014. nov. 4. 06:13
19/20 anonim válasza:
Szia!Mi újság veled és a babával?Jól vagytok,kóházban vagy még?Hát velem még mindig semmi:(nem jött meg,de néha úgy érzem,hogy nem vagyok terhes,néha pedig azt,hogy igen.Nem merek tesztelni pedig van itthon.Úgy gondoltam várok még egy hetet és ha akkor sem lesz menszesz elmegyek inkább orvoshoz,nem tesztelgetek.Érdekes,mert a környezetemben senki nem tud erről,még a párom sem csak te:)Ő még az utolsó egy napos menszimnél tart,de nem tudja,hogy csak egy napos volt.Nem szeretném,hogy ő is csalódjon,ha a végén kiderűlne,hogy mégsem terhesség,hanem mégis valami hormonprobléma.Egyébként van még valami,valamivel több mint egy hete több folyásom van.Színtelen,de ha megszárad kifehéredik mint a mész:)nem tudom mi ez.Írj mindenképp hogyan alakúl!Én is jelzek mindenképp!Vigyázz magadra és a babátokra:)
2014. nov. 6. 10:54
20/20 A kérdező kommentje:
Szia! Minden rendben van velünk :) Hazajöhettem ma de hétfő megyek vissza, egyik legveszélyesebb időszak lesz, a 12. hét :) Ha ismét megjön valószínüleg bent is maradok mint, veszélyezett terhes :/ Remélem itthon lehetek és készülődhetünk a karácsonyra! :) A család többi tagja úgy tudja, rosszúllét miatt kerültem be :) Ők karácsonykor tudják majd meg a hasam épp, hogy látszik :) Te hogy vagy? Már tesztelnék!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!