Csak én félek ennyire a hányástól?
Figyelt kérdés
Amióta tudom az eszem nagyon nagyon félek a hányástól..szerencsérr ritkán hányok de ha érzem hogy kell akkor halálfélelmem van remegek borzasztó!! Kisbabát szeretnénk,ès ugye a terhesség általában hányással jár.. mi lesz velem? Olyanok válaszára lennék kíváncsi akik így vannak mint én és hogy kezelték ezt? Köszönöm.2014. okt. 16. 19:51
1/12 anonim válasza:
uu,én is félek,én is megszoktam uszni de nagyon rosszul élem meg én is!!terhességem során 1 alkalommal hánytam.
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem h én is így leszek mint te!!.. nem tudom h miert fogalmam sincs sokan hülyének is néznek szerintem és volt már h kinevettek de szinte "tragedianak" elem meg ha hányok..rettegek tole!!
2014. okt. 16. 19:59
3/12 anonim válasza:
Nem mindenki hány a várandósság alatt. :) Két gyerekem van, az elsőnél enyhe reggeli émelygéseim voltak csak, a másodiknál reggeli rosszulléteim voltak, de hányásig talán egyszer jutottam. Ismerek olyat, aki hírből sem ismeri a terhességi rosszulléteket. Remélem Nálad is így lesz! :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen ez nagyon változó egy ismerősöm 7 hónapos ésegyszer sem hányt sőt igazábol rosszulétei sem voltak talán 1szer 2szer de van olyan ismerősöm is aki majdnem az egész terhességet végig hányta a nap minden szakaszában.. :( hát majd meglátjuk,de viszont nagyon szeretnénk úgyhogy ha esetleg hányós leszek akkor azért ennyit megér sőt..sokkal de sokkal többet!! Hiszen az én kisbabám akiért "megkell szenvedni" és a legtöbb ember az életét is adná a gyerekéért..úgyhogy azt a hányást én is túlélem..ilyenekkel próbálom magam nyugtatni :)
2014. okt. 16. 20:13
5/12 anonim válasza:
Énis rettegtem tőle, sőt én az émelygéstől is :)
Hát nekem nem lett szerencsém, mindhárom terhességemet végigrókáztam . Egyébként pár hét után hozzászoktam és tudtam hogy ébredés után a mosdó közelében kell lennem :) Na de a lényeg, hogy megéri...hajrá kérdező :D
3 gyerekes anyuka
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm és gratulálok :):)
2014. okt. 16. 20:19
7/12 anonim válasza:
en ugy veszem eszre tobben nem hanynak mint hanynak a varandossag alatt. a kornyezetembe senki se hanyt. ne aggodj emiatt.
8/12 anonim válasza:
en ugyanigy vagyok ahogy te viszont mar van egy 7honapos kisfiam.szerencsere megusztam.talan egyszer ha emelyegtem mert tobbet ettem a kelletenel de ennyi.ez lutri....van aki hany van aki nem.a kisbaba iranti vagy nagyobb volt bennem.es mikor mar a hasamban volt akkor mar nem volt mit tenni....ugy voltam vele h aminek tortennie kell az tortenik.nem tudok ellene tenni.igy mentem szulni is...es egy teljesen haboritatlan termeszetes szulesem volt.:-)
9/12 anonim válasza:
En is utalok hányni, de mar kétszer sikerült. Most 8 hetes vagyok. Szinte minden este tudnék hányni de en olyan vagyok hogy inkább visszatartom. Ez sem jo mert amúgy meg tok megkönnyebbülés utána.
10/12 anonim válasza:
Hányás közben gondolj arra, hogy a szülés sokkal rosszabb lesz..de komolyan. Elhiszem, hogy félsz, sajnos a fóbiák elég durván el tudják uralni az ember agyát. Erre egy megoldás van: szembe kell nézni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!