Felek a hanyastol. Mit tegyek?
Delben ettem egy majkremes zsemlet utana pedig egy kis kekszet, de aztan mar a keksz annyira nem esett jol. Rogton panikoltam, hogy mi lesz, ha visszajon, rosszul is lettem. Aztan fel4 korul megkivantam az etelt es ettem egy szelet sonkas kenyeret, meg utana egy kocka sutit. Aztan eszembejutott a reggeli keksz es kicsit hanyingerem lett tole es most itt panikolok, hogy mi van, ha kihanyom. Annyira elegem van mar ebbol:// ugye ennyitol nem fogok hanyni? Meg van beszelve a kozeli reten egy kutyas talalkozo es mennek ki egy fel ora mulva, de azon gondolkodok, hogy el se megyek, mert felek, hogy hanyni fogok. Ez olyan beteges....Mit tegyek?
14L
Tudom, kiskorom ota igy van. Akkor minden etkezesem utan mentem anyahoz, hogy 'ugye nem ettem sokat? Ugy nem fogok hanyni?' erre tisztaan emlekszek.
De volt egy idoszakom amikor a bepisilestol feltem, hogy megyek valahova es bepisilek. Ez olyan 1. Osztalyos koromban kezdodott es sokaig tartott, de elmult. Abba remenykedek, hogy ez is el fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!