Aki már szedett Cypromix fogamzásgátlót az tudj hogy rá van írva a papírra hogy hányást okoz ha nem szívódik fel teljesen. Kinek okozott ez a gyógyszer hányást? Volt aki hányt tőle? Félek a hányástól, de muszáj lenne szednem a pattanásaimra.
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 17:41
1/3 anonim válasza:
Nem szedek,de nem biztos hogy hanyni fogsz.Sok gyogyszert szedek,es a legremisztöbb mellekhatasok vannak rairva,de hala Istennek,meg semmi bajom.
2/3 anonim válasza:
Az algopyrinnek is mellékhatása a hányás, de a csalánkiütés és az asztmás roham is. Rá kell írniuk, mert nem kizárt, hogy előfordul, de nem is jelenti azt, hogy elő fog. Ne aggódj:)
3/3 anonim válasza:
Én szedtem a Cypromixet, de nem hánytam soha, csak hányingerem volt elég sűrűn. Elképzelhető, hogy a gyógyszertől van, a fogamzásgátlóknak meg köztudott, hogy rengeteg mellékhatásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!