Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Cypromix fogamzásgátlót szedem. Mennyi idő után szívódik fel a gyógyszer?
Figyelt kérdés
szombaton egy nagy buliba fogok menni és hát ott közrejátszik az alkohol is...félek ha esetleg hánynék. és nem tudom...mert akkor úgy venném be az esti gyógyszeremet hogy ne legyen gond pár órával előtte.vagy nem tudom tényleg mennyi idő kell neki? légyszi írjatok!2010. aug. 19. 21:11
1/6 anonim válasza:
Szia! 3-4 óra alatt biztosan felszívódik, de azért ne idd magad hányásig, nagyon csúnya az egy lánynak.
2/6 A kérdező kommentje:
uhh köszönöm szépen a választ. én sem akarom, csak ha hátha...nem akarok kockáztatni nagyon!
2010. aug. 19. 21:30
3/6 anonim válasza:
Megértem, én is voltam fiatal :D De azért tényleg óvatosan, régen én is azt hittem full menő berúgni és hányni, hát nem volt az, ha tehetném sosem rúgnék be, ne kövesd el az én hibámat, ésszel azzal a piával :)
4/6 A kérdező kommentje:
ááá nem :) vigyázok vele tényleg mindig.csak inkább előre gondolkodom hogy ha esetleg tényleg lenne valami baj. és hát most csak szüli napozunk, és mindig félek a szüli napoktól:)
2010. aug. 19. 21:37
5/6 anonim válasza:
Okos lánynak tűnsz, nem hinném, hogy nem tudnád tartani a mértéket, szóval dicséretes, hogy előre gondolkozol, de úgy gondolom nincs mitől tartanod :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. aug. 19. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!