Csak én félek ennyire a hányástól?
Figyelt kérdés
Amióta tudom az eszem nagyon nagyon félek a hányástól..szerencsérr ritkán hányok de ha érzem hogy kell akkor halálfélelmem van remegek borzasztó!! Kisbabát szeretnénk,ès ugye a terhesség általában hányással jár.. mi lesz velem? Olyanok válaszára lennék kíváncsi akik így vannak mint én és hogy kezelték ezt? Köszönöm.2014. okt. 16. 19:51
11/12 violent02 válasza:
MI lesz veled? már nem azért de ha némi hányástól félsz akkor hogy fogsz te szülni?
12/12 anonim válasza:
Én megértem akérdezőt, miért lenne annyira extra, ha,, némi hányástól'' fél? Én ugyan nem vagyok hányásfóbias, sőt, sajnos bulimiával is szenvedtem, viszont én is félek... Nem magától a ténytől, hogy hányok, azzal nem lenne akkora baj, ha tudnám, hogy nem lehetne belőle komoly baj. Mert mi van, ha kiszáradás, kórház lesz belőle??? Nem értem, ilyen félelmek nem jutnak eszébe másnak??? Megmondom őszintén én attól rettegek, hogy tragédiáig fajulnak a rosszulléteim majd... Nem tudom, hogy ez csak azért van, mert alapból nagyon szorongó (pánikolós) vagyok, vagy természetes ez a szintű félelem is, csak nem merünk beszélni róla, mert tabu. -. -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!