Megszakitasos modszerrel lehetek terhes?
Szeretnek babat,de a parom allandoan halasztja,5 evet vartam ra,hogy valamikor azt mondja hogy igen.
Szeretkezunk es a vegen amikor elakar menni gyorsan kihuzza,lehet olyan hogy becsuszik egy kicsi?
Sokszor mikor elmenne kihuzza es ram...
Tudom,hogy elhagyhat,de tudom hogy csak igy fogadja el.
Szeretne gyereket,de mindig huzza-halasztja.
O mondta ha lesz gyermekunk,nem fog elhagyni es szeretni fogja.
Es hogyan lehetseges a teherbe eses?
Az előváladékban is van sperma.
de ha nem akar meg gyereket a parod miert nem huz gumit? Ha igy terhes leszel nem lehet egy szava sem!
Minden jot!
Tessék, itt van még egy módszer:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Lehetsz terhes - 35% az esélyed rá egy éven belül a pearl-index szerint. De ha nem védekeztek is csak 85% az esélyed és a statisztikában azok is benne vannak, ahol a pasinak mégsem sikerült vigyáznia és azok is, akiknél akár több évtizedig sikeresen működik ez a módszer. Vagyis jóval egyszerűbb és hatásosabb, ha megbeszélitek, akartok-e gyereket. Talán tűzzetek ki valami kompromisszumos határidőt és akkor te is megnyugszol.
Azt nem tudom,hogy te terhes e leszel ezzel a módszerrel.
Mi 1 évig védekeztünk így (gyógyszer abbahagyása után) Szerettünk volna babát csak vártunk,hogy tisztuljon a szervezet,én nem estem teherbe. Akkor lettem szinte rögtön terhes amikor "élesben" csináltuk. Én azt mondom,hogy kicsi rá az esély,pláne ha a párod tökéletesen odafigyel arra,hogy időbe kihúzza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!