Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor tesztelhetek a legkorábban?

Mikor tesztelhetek a legkorábban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mikor volt peteérésem kb 28 napos a ciklusom. Szeptember 20. -án volt az előző mensim első napja.28. -án és 30. -án és 4. -én meg 5. -én voltunk együtt. Bocsi a részletekért csak párom nem volt itthon így ezért tudom biztosan. Szerintetek holnap már tesztelhetek? One step van itthon!

2014. okt. 15. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a 20.át. Előtte szinte fölösleges. Nagyon ritka h kimutatja mem várt előtt.
2014. okt. 15. 16:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Elvileg 18.-án kéne megjönnie és azt olvastam akkor már kimutatja a teszt.. Nem?
2014. okt. 15. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, ne haragudj a haszontalan válaszért, de naponta 3-4 ilyen kérdés van, és most pont a tiédnél szakadt el a cérna.

Nem csak neked szól, hanem az össze "hasonlónak"

Mi a kiskutya farkáért akartok "legkorábban" tesztelni? Hogy aztán a negatív teszteket töltsétek fel, hogy "ugye látjátok a második csíkot?" kérdésekkel, meg olyanokkal, hogy negatív a teszt, de ugye terhes vagyok? Miért nem bírjátok megvárni, hogy legalább késsen a menzesz?

(választ privátba küldhet aki akar)

De hogy a kérdésedre érdemben is válaszoljak: akkor tesztelj, ha már késik.

2014. okt. 15. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Dehogy haragszom!

Ezért gondoltam, hogy elöbb megkérdezem:)

Akkor várok:)

2014. okt. 15. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen bocsi nem figyeltem h 28 naposak a ciklisiad... rögtön 30ra gondoltam. Akkor 18.án tesztelj, amikor késik.

2es igazad van, én is több olyan kérdésre válaszoltam nem kedvesen h látszik a második és egyebek, erre mindenki engem szolt le. De tényleg rossz olvasni napról napra ugyanazt a kérdést. Ha megvárnák a késést akkor nem lenne mibe beleélni magát meg halálra izgulni h most mi lesz, mert ha késik akkor már erősebb halványan tuti látszik.

2014. okt. 15. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm! Akkor talán vasárnap megpróbálhatom:)
2014. okt. 15. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
De ha amúgy hajnalban szokott neked megjönni akkor sztem még szombat reggel is csinálhatsz!
2014. okt. 15. 19:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben:)

Köszönöm

2014. okt. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!