Pozitívat tesztelők hogy sikerült? Mi volt más abban a hónapban, amikor összejött?
Figyelt kérdés
Pl. új vitamin, több mozgás, elutazás, két napi szex, háromnapi, ovu körül minden nap vagy kétnaponta stb. Ti tudjátok, írjátok meg, segítsetek nekünk!2010. jan. 21. 19:36
11/11 anonim válasza:
Sziasztok lànyok,elmesèlnèm èn is a törtènetemet. Lombikra kèszültünk decemberben de mivel ,hogy kèsett sokat a mensim ès csak dec 12-èn jött meg, ezèrt a Kaàliban az ünnepek miatt màr nem kezdtek bele a programba. Nagyon rosszul esett, de akkor elkezdtem vàrrni a januàrt ès eszembe sem jutott a teherbeesès. Mondanon sem kell ,hogy januàrbam sem kellett lombikra mennünk ,mert 7 hetes terhes vagyok. Mèg annyit szeretnèk hozzàtenni ,hogy oktòber òta csinàltam az Arwen-tornàt dvd -re ès èn biztos vagyok benne ,hogy az is segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!