Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat tesztelők hogy...

Pozitívat tesztelők hogy sikerült? Mi volt más abban a hónapban, amikor összejött?

Figyelt kérdés
Pl. új vitamin, több mozgás, elutazás, két napi szex, háromnapi, ovu körül minden nap vagy kétnaponta stb. Ti tudjátok, írjátok meg, segítsetek nekünk!
2010. jan. 21. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok lànyok,elmesèlnèm èn is a törtènetemet. Lombikra kèszültünk decemberben de mivel ,hogy kèsett sokat a mensim ès csak dec 12-èn jött meg, ezèrt a Kaàliban az ünnepek miatt màr nem kezdtek bele a programba. Nagyon rosszul esett, de akkor elkezdtem vàrrni a januàrt ès eszembe sem jutott a teherbeesès. Mondanon sem kell ,hogy januàrbam sem kellett lombikra mennünk ,mert 7 hetes terhes vagyok. Mèg annyit szeretnèk hozzàtenni ,hogy oktòber òta csinàltam az Arwen-tornàt dvd -re ès èn biztos vagyok benne ,hogy az is segített.
2010. jan. 27. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!