Pozitívat tesztelők hogy sikerült? Mi volt más abban a hónapban, amikor összejött?
Figyelt kérdés
Pl. új vitamin, több mozgás, elutazás, két napi szex, háromnapi, ovu körül minden nap vagy kétnaponta stb. Ti tudjátok, írjátok meg, segítsetek nekünk!2010. jan. 21. 19:36
1/11 anonim válasza:
Én a gyógyszer abbahagyása után egy évig nem estem teherbe. Nem védekeztünk, de nem is voltunk annyira ráálva a dologra. Úgy voltunk, hátha összejön. De nem úgy lett. Aztán már nagyon-nagyon akartunk babát.Nekem nagyon redszertelen lett a ciklusom (volt, hogy 2 hónapig sem jött me), így nem tudtam mikor van peteérésem.Ezért szinte minden nap együtt voltunk, s közben elkezdtem szedni e vitamint(állítólag segíti a sejtképződést), s így rögtön terhes lettem. Nem tudom mai napig minek köszönhetem a sikert. Sok szerencsét nektek is. Egy 17 hós kisfiú anyukája
2/11 anonim válasza:
Utazás. :-) Tettünk egy körutat Erdélyben, és nem görcsöltünk. Gyimesben fogant a kisfiunk. :-)
3/11 anonim válasza:
Még csak eszembe sem jutoot, hogy az a cél, hogy teherbe essek. A mensi elött nappal éreztem csak, hogy na..most..
Természetesen akkor voltam együtt a férjemmel, amikor kellett, de az addigi erölködésm helyett, inkább csak élveztük a dolgokat! :-)
6 hetes kismami
4/11 anonim válasza:
December volt az elsö teljes hónap!tegnap pozi lett a tesztem remélem jövöhéten minden ok lessz a picurral szurkoljatok!!:)puszi baaba 21:)
5/11 anonim válasza:
elözö vagyok nem szedtem semmit..
6/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek gratulálok! Várom a további sikertörténetet :)
2010. jan. 21. 21:39
7/11 anonim válasza:
mikor végre együtt tudtunk lenni pont az ovu előtti és az ovu utáni napon.még jó, hogy karácsonyi ünnepek voltak :)
8/11 anonim válasza:
nekünk minden ugyanolyan volt mint minden hónapban.napi vagy minden másnapi szex.nem szedtem semmi vitamint.tüneteim is ugyanazok voltak mint bármelyik menszis hónapban,még nemvárt előtt is azt hittem h megfog jönni.
23+1 hetes km
9/11 anonim válasza:
Ez most nagyon viccesnek fog tűnni de én gyertya pózt csináltam az együttlét után :) tudom,hogy hülyén hangzik de így legalább összejött a kis töki :) (ovu előtt vagy után volt a szex)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm és mindenkinek gratulálok! Ügyesek voltatok :)
2010. jan. 22. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!