Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pozitívat tesztelők mennyi...

A pozitívat tesztelők mennyi idő után menjenek dokihoz?

Figyelt kérdés
A menzesz kimaradása után 3 nappal teszteltem pozítivat! Túl korán sem érdemes dokihoz menni, nem?
2010. okt. 6. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A 6-7. hét után érdemes, mert addig nem valószínű, hogy lesz szívhang. Gratulálok!!!
2010. okt. 6. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
A kiamardás 10. napján teszteltem és onnan számítva 2 hét múlva mentem dokihoz.
2010. okt. 7. 00:33
 3/11 anonim ***** válasza:

én nehezen szántam rá magam így a 11. héten mentem..

22/L

2010. okt. 7. 06:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Én az utolsó mensihez képest 8. héten mentem. (tehát a kimaradt mensitől számolva 4 hét).

Szerintem ez a tökéletes időpont, a következő vizsgálat a 12. héten lesz, így 4 hét van addig hátra.

Akkor mentem volna hamarabb, ha vérzés, barnázás, vagy görcsölés van.

2010. okt. 7. 08:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a 7.héten mentem,előtte nem,mert semmi panaszom nem volt,és mire mentem,addigra volt szívhang ami engem nagyon megnyugtatott,így örülök hogy nem mentem hamarabb.Sokan olyan korán mennek,hogy nem látszik még a baba,aztán stresszelnek.
2010. okt. 7. 09:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Én Skóciában élek. Itt a 10. hétre hívott be a szülésznő, de csak egy vizelet vizsgálat és súlymérés volt akkor meg papírmunka. Aztán a 12. hétre uh-ra.
2010. okt. 7. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit szeretnél látni. Ha csak meg akarsz bizonyosodni róla, hogy tényleg terhes vagy-e és jó helyen tapadt meg a baba, akkor akár már most is mehetsz, de csak petezsákot fogtok látni.

Babát és szívműködést 6 hetesen láthatsz. Én már 4 hetesen voltam, petezsák látszódott, de ez is nagyon megnyugtatott.

2010. okt. 7. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Én az 5.héten mentem először, tehát a pozitív tesztelés után 1 héttel. Nem gondolom, hogy korán mentem, jó volt hallani, hogy terhes vagyok:) Utána 8 hetesen kellett visszamennem, akkor volt belgyógyászati, uh és nőgyógyászati vizsgálat, illetve vizelet és vérvétel is.
2010. okt. 7. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

én másnap mikor + teszteltem ez menzeszem napján volt,mikor meg kellett volna jönnie.Ekkor volt 10mm es a petezsák.aztán 6 hetesen akkor 4mm-esembrió hálaIstennek,és szívhang,meg ma 7 hetesen 11 mm-es embrió + a rengeteg beutaló meg a vér,pisi,védőnő,ekg ,stb....

Szerintem várj egykicsit legalább egy hetet,mert ennyi idősen a doki ténleg nekem semtudott mit mondani,De FONTOS hogy megálapítja hogy a baba jó helyen tapadt e meg.Ja meg ajánl terhesvitamint.meg mondjuk engem egy kicsit kioktatott a fogadott meg nem fogadott orvosoktól,de pl amai nődoki az sztk-ban halálán volt.....

2010. okt. 7. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hetesen 2mm petezsák volt, 5 hét 1 naposan 10mm petezsák, 6 hét 1 naposan pedig 5,5mm volt az embrió.
2010. okt. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!