A ciklusotok hanyadik napján estetek teherbe?
Nekem 26-28 napos ciklusaim vannak,és 3 gyermekem.
Mindharommal a ciklus elso felében illetve félidő kozben eshettem teherbe,mert mar a teszt is koran mutatta oket (kimaradt verzes elotti napokban) illetve az uh is.
Egyebkent en verzes alatt, es közvetlen elotte kerültem az együttléteket,mert egyszerűen nem esett volna jol.
Szerintem a kérdező nem éppen ilyen válaszokra várt....
persze van akinek könnyű...csak szexel és jön a baba...de sajna nem mindenki van így,van akinek figyelni kell erre
Én a ciklus közepén, kb a 14.napon,28-32naposnál
vezess görbét ha nem sikerül spontán,abból sok minden kiderül...hogy mikor van a peteérésed stb
28 napos ciklus.
középidőben van ovum általában. Amikor összejött a baba, akkor biztosan tudom, hogy ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, egyszer. Utána a férjem elutazott, és nem tudtunk együtt lenni már abban a hónapban. Nem is reménykedtem a sikerben. De pár hét múlva érkezik a kislányunk :) Szóval 2 napot biztosan kibírtak a katonák a petére várakozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!