Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusotok hanyadik napján...

A ciklusotok hanyadik napján estetek teherbe?

Figyelt kérdés
hány napos ciklus mellett
2014. szept. 23. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. 3 gyerekem van, de soha nem figyeltem, hogy mikor eshettem teherbe. Akkor szeretkeztünk, amikor kedvünk volt hozzá.
2014. szept. 23. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
én sem tudom, hiszen a ciklusban nem egyszer szeretkeztünk, hanem rendszeresen. Aztán, hogy melyikből lett baba, nem tudom. De nem is ez a lényeg szeritnem. Éljetek rendszeres szexulális életet.
2014. szept. 23. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 26-28 napos ciklusaim vannak,és 3 gyermekem.

Mindharommal a ciklus elso felében illetve félidő kozben eshettem teherbe,mert mar a teszt is koran mutatta oket (kimaradt verzes elotti napokban) illetve az uh is.

Egyebkent en verzes alatt, es közvetlen elotte kerültem az együttléteket,mert egyszerűen nem esett volna jol.

2014. szept. 23. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a kérdező nem éppen ilyen válaszokra várt....

persze van akinek könnyű...csak szexel és jön a baba...de sajna nem mindenki van így,van akinek figyelni kell erre

Én a ciklus közepén, kb a 14.napon,28-32naposnál

vezess görbét ha nem sikerül spontán,abból sok minden kiderül...hogy mikor van a peteérésed stb

2014. szept. 23. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Minden választ szívesen fogadok/olvasok. Nekem 30naposak a ciklusaim és a 13. napon voltunk utoljára együtt a párommal, mert aztán a munkája miatt el kellett utaznia...szóval igen reménykedem, hogy talán összejött, bár peteérésem csak 3 nappal később volt
2014. szept. 23. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

28 napos ciklus.

középidőben van ovum általában. Amikor összejött a baba, akkor biztosan tudom, hogy ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, egyszer. Utána a férjem elutazott, és nem tudtunk együtt lenni már abban a hónapban. Nem is reménykedtem a sikerben. De pár hét múlva érkezik a kislányunk :) Szóval 2 napot biztosan kibírtak a katonák a petére várakozva.

2014. szept. 23. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 30-31 napos ciklusaim vannak. Kisfiam a ciklusom 10.-ik napján fogant és ez azért biztos, mert abban a ciklusban csak akkor voltunk együtt. Utolsó menstruáció december 14, együttlét december 24 este. :)
2014. szept. 24. 06:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Hanyadik napon teszteltél pozit?
2014. szept. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!