A ciklusotok hanyadik napjan esetek teherbe? Persze csak aki biztosra tudja?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 12:17
1/12 anonim válasza:
8. :) Ez volt az első olyan ciklusom, amiben nem a közepén volt a peteérés.
19+3 hkm
2/12 anonim válasza:
23 vagy 24. Nekem 31 és 35 naposak általában vagy még hosszabb. Ovutesztet használtunk egyébként.
3/12 anonim válasza:
Én halálbiztosra tudom. Pont a születésnapomon. Másnap közölték hogy nem lehet babánk egy ideig, két hétig ittam,dohányoztam,nyugtató, úgy ki voltam bukva, a férjem meg a hátam közeépre nem kívántam ekkor. Egyszer csak jött a pozi teszt. :) A ciklus 24-ik napján volt!!
4/12 anonim válasza:
18. napon. 27 naposak szoktak lenni a ciklusaim.
5/12 anonim válasza:
28 napos ciklusnál a 14.napon...ovutesztet használva és ovufájdalmam is volt... és pont ma teszteltem pozit !!! :) 26.cn-on! clearblueval nem első pisiből :)
6/12 anonim válasza:
31-32 napos ciklusnál, a 11-14 nap között.
7/12 anonim válasza:
A 10. napon, a ciklusom kb. 28-30 napos.
8/12 anonim válasza:
Nekem 28 napos a ciklusom! 10-11 nap sikerült!!!
9/12 anonim válasza:
Nekem 34 napos ciklus volt és a 19,20 vagy a 21. napon:) Mindhárom nap együtt voltunk, leesett hő, és tojásfehérje szerű nyálka figyelmeztetett hogy itt az idő:))))))
Ilyen volt a görbim akkor
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy ilyen sokan valaszoltatok :)
Mi kislanyt szeretnenk es a 9. es a 10. napon voltunk eggyutt, eddig:), nagyon remenykedek hogy osszejon
2011. dec. 28. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!