Ciklusotok hányadik napján estetek teherbe és milyen hosszú a ciklusotok?
Figyelt kérdés
Csak érdekesség képpen :) arra vagyok kíváncsi ,hogy tényleg igaz e, hogy ovu után 14.napon jön a mensi :)!2013. máj. 16. 13:45
1/8 anonim válasza:
Kb 29 naposak a ciklusaim, 16. napon volt pé-m a hőgörbe szerint.
17hkm
2/8 anonim válasza:
Nekem mindig 16. napon van PÉ, és 29 napos a ciklusom.
Innen tudom, hogy mikor fog megjönni. Amikor késett a PÉ-m, a ciklusom is annyival hosszabb volt.
3/8 anonim válasza:
28 napos a ciklusom, 01.18.-án kezdődött és 02.01.-én volt AZ az alkalom:) egyben számításaim szerintem pé.-em is akkor volt
17 h ikres km
4/8 anonim válasza:
28 napos a ciklusom ,mensim 5 napig tart, 6.napon már teherbe estem, szóval nem volt semmilyen félidő
5/8 anonim válasza:
30 naposak a ciklusaim, és a 17., 18. napon eshettem teherbe. (Mivel akkor elég betegek voltunk, sokat nem bújtunk össze, így ezért tudom a dátumot.)
6/8 anonim válasza:
És most 27 hetes a kislány. :)
5. válaszoló
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges az, hogy 28-29 napos ciklusnál a 18.napon essek teherbe? ma nem jött meg a nemvárt, csak elképzelhetetlennek tartom,hogy sikerülhetett :) de jó lenne :) nektek meg gratulálok a babákhoz :)
2013. máj. 16. 14:02
8/8 anonim válasza:
Milyen tünetetek volt még mielőtt nem jött meg a nem várt...??? Mert én 20.-ára nem várom, aktívan "dolgoztunk" a babán, ez volt az első próbálkozós hónapunk, és már egy hete fáj a mellem, bár menzesz előtt máskor is szokott de most hamarabb jött ez a mellfeszülés, és alhsai meg akar jönni szerű görcseim is vannak... Bár ez lehet attól hogy valóban meg fog jönni.. Tapasztaltatok hasonló dolgokat még a nem várt menzesz meg nem érkezése előtt? Lehet ez terhességre utaló jel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!