Előfordulhat hogy azért barnázom minden menstruáció elött 3-4 nappal mert túl hosszú a luterális fázisom?
Bocsanat, nem kioktatas, de nem luteRális, hanem luteális szakasz. Nem mindegy.... :-)
Egyebkent mensi elotti barnazast sokminen okozhat, pajzsmirigy, gyulladas, felfazas, stb, stb. Inkabb orvoshoz menj, itt nem tudnak kivizsgalni.
Lehet, hogy kicsit alacsony a progeszteronod, ez okoz barnázást. Annyira viszont nem alacsony, hogy peteérésed sem legyen, és a ciklust is megrövidítse. A 16 napos lute(r)ális még normális.
Nekem világéletemben volt ilyen, spontán teherbeestem az első gyerekkel, első hónapban normális vérzés, következőben csak barnázás, megmaradt, most másfél éves. Szeretnénk következő babát, de addigra örülnék, ha ezzel a problémával már nem kéne foglalkoznom. Esetleg kérj hormonképet. Nyugodtan megmondhatod az orvosnak, hogy zavar a dolog. Én most barátcserjézem, úgy néz ki, bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!