Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusotok hanyadik napján...

A ciklusotok hanyadik napján estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert nagyon sok variációt olvastam eddig, de sokan a középidőre esküdnek. Kérlek írjátok le nekem, hogy Ti mikor estetek teherbe. Köszönöm

2013. aug. 3. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
13. napon voltunk együtt, 26 naposak a ciklusaim.
2013. aug. 3. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel együtt voltunk félidőben, ahogy kell. Másodikkal egyszer voltunk együtt menszim után, és utána már csak a következő menszi előtt. Nem számítottunk babára. Szerettünk volna, de ezt a hónapot valahogy kilőttük. Aztán jött a meglepetés, mert barnáztam egy-két napig, nem akart erősödni a vérzés. Már kivoltam, hogy tuti valami hormongond, mert pár hónappal előtte sem jött meg rendesen, és kértem időpontot dokihoz, hogy most már csináljon valamit. Persze nem látott még semmit, így szerintem csak a menszi előtt egy nappal szexből lehetett a kiscsaj.
2013. aug. 3. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Kisfiamnal a menzi elmúlása után szeretkeztunk es ő abból lett, lányomnál a kozepidoben voltunk együtt! Azért tudom így beloni, hogy mikor fogantak, mert a férjem akkoriban külföldön dolgozott es havonta egy hétvégét volt itthon!
2013. aug. 3. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Lányommal 16. napon. Kistesó folyamatba van. :)
2013. aug. 3. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!!!Nekem 2 kislányom van,mindkét esetben ciklus második felében,közelebb a mensi napjához estem teherbe.A ciklusaim átlag 32 naposak,a 27-28.-nap körül sikerültek :-)
2013. aug. 3. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem a 17.en:) De ez majd kiderül pár napon belül.
2013. aug. 3. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagy fiamnál a 21-ik napon.30 napos cikluson volt akkor.

Lányomnál középidőben,szintén 30 napos ciklussal.

Kisfiamnál 32 napos ciklusom volt már ,itt a 18.napon.

2013. aug. 3. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát... úgy néz ki, én vagyok az egyetlen, akinek fogalma sincsen. Kb. középidőben lehetett, de ez minden, amire emlékszem.
2013. aug. 3. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor tényleg változó...
2013. aug. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!