Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vallaljak kisbabat? Vagy...

Vallaljak kisbabat? Vagy mondjak le vegleg rola?

Figyelt kérdés

38 eves vagyok. A ciklusom tokeletes,egeszseges vagyok,jol keresek,mindenem megvan.ket eve vagyok a szerelmemmel,akit kicsit keson talaltam meg.elotte hazas voltam sokaig,de nem vagytam igazan gyerekre. Ettol a ferfitol nagyon szeretnek,de neki mar van egy kamasz fia,es sok rossz tapaszralata. Nem zarkozik el,de mindig csak "kesobb" akarja.egyszer voltam varandos,az a baba nem maradt meg sajnos,biztosan tudom,hogy a heteken at tarto veszekedes miatt.nem titokban fogant,megis a parom gyulolte es kovetelte,hogy vetessem el.vegul persze mar akarta o is,de addigra a magzat elhalt.felek,hogy ujra ez lesz,ha teherbe esek,de sajnos nincs idom varni,es a fogamzasgatlok is teljesen tonkretesznek,egyik se jo.

nem tudom eldonteni:baba vagy meddove tevo mutet.

2014. szept. 12. 17:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kulfoldon elek,a parom is kulfoldi.

itteni viszonylatban is jol keresek,csak segitsegem nem lenne a baba korul.

2014. szept. 12. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen már egyedül is vállalnám. Ha ezt kihagyod, ennyi volt...
2014. szept. 12. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
És miért is csak Te gondolkozol a fogamzásgátláson?? Csattogjon el vazektómiára ő!!!!
2014. szept. 12. 20:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha stabil lenne a párkapcsolatod, akkor ezt most nem tőlünk kérdeznéd, hanem a párodtól. Én nem vállalnék gyereket olyan embertől, aki így vélekedik róluk. Eszembe sem jutna.
2014. szept. 12. 21:07
 15/20 A kérdező kommentje:

O szeretne gyereket.elvileg.es csak jovore.es esetleg megint meggondolja magat.

azert toletek kerdezem,mert azt gondolom,tole fuggetlenul is fel tudnek nevelni egy gyereket,ha ugy dont-bar a szivem mast sug-,de eleve eldonteni,hogy valaki apa nelkul nojon fel...nehez.es a korom miatt is aggodom,talan megsem birnam ugy,mint egy huszeves egyedulallo anyuka.

2014. szept. 12. 22:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja eldönteni helyetted hogy mennyire akarsz gyereket.Én személy szerint mindenáron akartam.Mindenki családba szeretne szülni,nem magának,de Téged sürget az idő,vállalnám a gyereket és ha kell felnevelném egyedül....Nyilván nem ez a cél,de ha így alakul hát inkább így,mint úgy hogy 5év múlva jössz rá hogy belebetegszel hogy nincs gyereked és akkor már lehet késő....a pasi meg addigra lehet már árkon bokron túl lesz...kitudja
2014. szept. 13. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy egyedül fogod felnevelni. Csak mert mondjuk a születése pillanatában nincs melletted pasi. És?? Ezt nem (sem) tudhatod.
2014. szept. 13. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:
En husz evet vartam egy ferfira, aki mindig azt mondta "meg nem jott el az ideje" utana azt mondta "mar nem akarok". Ez onzes egy ferfi reszerol, akarmilyen tapasztalata is legyen, neki mar van gyereke, mindegy milyen. En egyedul is valallnek.
2014. szept. 13. 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Megin en :) 18.18-as - es mi a garancia ra, hogy rogton teherbe is esnel? Es meg is maradna? Azzal is szamolj, hogy nem biztos egyszeruen es gyorsan menne a dolog es ez is ido!
2014. szept. 13. 22:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszonok minden valaszt es velemenyt.
2014. szept. 14. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!