Vallaljak kisbabat? Vagy mondjak le vegleg rola?
38 eves vagyok. A ciklusom tokeletes,egeszseges vagyok,jol keresek,mindenem megvan.ket eve vagyok a szerelmemmel,akit kicsit keson talaltam meg.elotte hazas voltam sokaig,de nem vagytam igazan gyerekre. Ettol a ferfitol nagyon szeretnek,de neki mar van egy kamasz fia,es sok rossz tapaszralata. Nem zarkozik el,de mindig csak "kesobb" akarja.egyszer voltam varandos,az a baba nem maradt meg sajnos,biztosan tudom,hogy a heteken at tarto veszekedes miatt.nem titokban fogant,megis a parom gyulolte es kovetelte,hogy vetessem el.vegul persze mar akarta o is,de addigra a magzat elhalt.felek,hogy ujra ez lesz,ha teherbe esek,de sajnos nincs idom varni,es a fogamzasgatlok is teljesen tonkretesznek,egyik se jo.
nem tudom eldonteni:baba vagy meddove tevo mutet.
Kulfoldon elek,a parom is kulfoldi.
itteni viszonylatban is jol keresek,csak segitsegem nem lenne a baba korul.
O szeretne gyereket.elvileg.es csak jovore.es esetleg megint meggondolja magat.
azert toletek kerdezem,mert azt gondolom,tole fuggetlenul is fel tudnek nevelni egy gyereket,ha ugy dont-bar a szivem mast sug-,de eleve eldonteni,hogy valaki apa nelkul nojon fel...nehez.es a korom miatt is aggodom,talan megsem birnam ugy,mint egy huszeves egyedulallo anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!