Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállaljak kisbabát vagy sem?...

Vállaljak kisbabát vagy sem? Mitől vagyok ilyen bizonytalan?

Figyelt kérdés

Szeretnék kisbabát, mert megvan hozzá a megfelelő partner és főleg mert sürget az idő (30 fölött vagyok).

De bizonytalan vagyok, hogy tényleg ezt szeretném-e?

Hogyan viselem majd az életemben bekövetkező gyökeres változást? Nem leszek többé szabad. Meg tudok-e felelni az elvárásoknak, nem fognak-e összecsapni a fejem fölött a hullámok? Hogyan tudom összeegyeztetni az állataimmal (kutya, macska, nagyon szeretem őket, az ágyamban alszanak)?

Ilyen kérdések kavarognak a fejemben.

Érdemes kisbabát vállalnom? Előfordulhat, hogy megbánom?

Mi legyen az állatokkal? Száműznöm kéne őket a lakásból?

2014. febr. 2. 22:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ezek az erősebbek, nem pedig az ösztön, addig ne. Ha valakinek gyereke lesz onnantól természetes minde. Hogy nem vagy szabad, hogy időhöz vagy kőtve, hogy nem tudsz aludni, hogy az eleted átalakul. Az állatokat nem kell száműzni, csak az ágyból.
2014. febr. 2. 22:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magaddal kell lerendezned, erre senki sem tudja a választ csak te magad.
2014. febr. 2. 22:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem "kisbabát" vállalunk, hanem gyereket, akit felnőtt koráig gondozunk, nevelünk, felelősséget vállalunk érte. Én is 30 fölött szültem amúgy. Viszont még sosem találkoztam olyan nővel, aki megbánta volna, hogy gyermeket vállalt.
2014. febr. 2. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
24%

Ezt mintha en irtam vna..

Anno parom nagyon szeretett vna babat, bennem kb ugyanezek a gondolatok kavarogtak es egyaltalan nem voltam benne biztos h en is szeretnek e. De mivel ot imadom igy mindenaron meg akartam felelni neki, meg talan ezt is bevallaltam vna, de hat 8 even keresztul nem sikerult teherbe esnem (amit magamban azert annyira nem is bantam) de aztan megbeszeltuk h ennek is van elonye merthogy az tul sok kiadassal meg felelosseggel meg stb jar, igy abban maradtunk h nem annyira lenyeges. Van 2 kutyank, nekunk ok a gyerekeink, imadjuk oket:)

De am ha lett vna baba akk sem szamuztuk vna a 2 kutyat semmikeppen a lakasbol hanem osszebaratkoztattuk vna az uj jovevennyel.

2014. febr. 2. 22:30
 5/18 anonim ***** válasza:
33%

" Viszont még sosem találkoztam olyan nővel, aki megbánta volna, hogy gyermeket vállalt."

Elég hülyeség, hisz akkor ki dobja a kukába gyerekét, ki szüli a pottyantóba és kinek a gyerekei nőnek fel árvaházba.

2014. febr. 2. 22:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nem azt írtam, hogy nincs ilyen nő, hanem hogy én még nem találkoztam olyannal!
2014. febr. 2. 22:35
 7/18 anonim ***** válasza:
Szia én is így voltam 2 évvel ezelőtt de hála istenek belevágtam és meg született a fiam nem bántam meg boldog vagyok szerintem te se fogod meg báni ha belevágsz.:)Nekem is vannak állataim nagyon imádom öket és nem fordult meg soha a fejembe hogy kidobnám öket sőt még a gyerek orvos is mondta hogy azok a gyerekek akik kutya mellet nőnek fel sokkal erősebb az immunrendszerük.Persze nem tartom a kutyát az ágyamba szerintem le lehet szoktatni róla.Szerintem nem fogod meg báni egy gyerek isten ajándéka nincs nagyobb szeretet a világon én szerelmes vagyok a fiamba imádom.Néha rossza csinál de egy mosollyal elintézi és meg lágyítja a szívemet.Vállald be.:):)
2014. febr. 2. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Én meg nem találkoztam még egy petéjű ikrekkel, ettől még az nem mérvadó.
2014. febr. 2. 22:36
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Akkor találkozzál egypetéjű ikrekkel.
2014. febr. 2. 22:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, rengeteg 30-40 közti nő érzi ezt, elég csak a statisztikákat megnézni, hány gyermektelen 40 alatti nő van. Hány éves vagy, és mennyi a párod? Csak azért akarnád, mert szorít az idő?
2014. febr. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!