Ki nem várja ezen a héten?
Figyelt kérdés
Én holnap, holnaputánra nem várom. Ovuláció korul surun egyutt voltunk. Izgulunk egyutt?2014. szept. 9. 10:54
31/54 anonim válasza:
Na màr nekem is megjött........ De neked drukkolok :-)
32/54 A kérdező kommentje:
:(:(
Koszonom! Nekem meg mindig nem jott meg. Neha gorcsolok, neha meg olyan erzesem van, hogy ataztam, de csak keves folyasom van. Nem tudom mi lesz! Varom mar a holnapot!
2014. szept. 13. 08:22
33/54 anonim válasza:
Holnapra nemvárod vagy holnap tesztelsz? :)
34/54 A kérdező kommentje:
Nem pontos a menzeszem, de kb. csutortokre nem vartam. Ma vagyok a 31-dik napon. Holnap tesztelek.
2014. szept. 13. 13:08
37/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi, de most tudtam csak tesztelni és pozitiv lett. :D :D
2014. szept. 14. 08:56
38/54 anonim válasza:
de jooooo :D gratulàlok szívböl !!!
Énis beszéltem pàrommal,és megigérte hogy legkesöbb év végeig élesbe probàlkozunk :-) mert mar enis nagyon szeretnek babat :-)
39/54 A kérdező kommentje:
Koszonjuk!:) Meg fel se fogtuk ugy igazan. Olyan hihetetlen! :D Nektek meg sok sikert a tovabbiakban.:)
2014. szept. 14. 16:01
40/54 anonim válasza:
De jó gratula!!! Képet teszel fel a tesztről? Hadd lássunk egy ilyet is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!