Ki nem várja ezen a héten?
Figyelt kérdés
Én holnap, holnaputánra nem várom. Ovuláció korul surun egyutt voltunk. Izgulunk egyutt?2014. szept. 9. 10:54
1/54 anonim válasza:
Szia
Én tegnapra nemvàrtam..... És épp most teszteltem negativat.....
3/54 anonim válasza:
Én holnaputánra nem várom....valaki érez bármit is?
4/54 A kérdező kommentje:
Ugy nagyon nem érzek semmi kulonoset. Tegnap kicsit szurkalt a jobb petefeszkem, meg ma is enyhe szurkalas van. Es te erzel valamit?
2014. szept. 9. 13:16
5/54 anonim válasza:
Igazából csak annyit, hogy majd leszakad a két mellem. Szokott fájdogálni mensi előtt, de ez most nagyon durva....
6/54 A kérdező kommentje:
Az nekem is fáj, de ugyanugy, ahogy általában szokott.
2014. szept. 9. 15:51
7/54 anonim válasza:
Én holnap utánra nem várom, de én ma teszteltem. 12. dpo napon vagyok.
8/54 A kérdező kommentje:
En ha nem jon meg ma vagy holnap, akkor majd penteken tesztelek. Sok sikert nektek! Meg nyugodtan irhat mas is, izguljunk egyutt! :)
2014. szept. 10. 08:11
9/54 anonim válasza:
Szurkolok neked kedved kérdezö :-)
Edig még nekem se jött meg 2napja késik,és ha nemjön meg holnapig énis tesztelek :-)
10/54 A kérdező kommentje:
Majd ird meg aztan mi lett. En is megirom.
2014. szept. 10. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!