Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan problemam lenne. Hogy...

Olyan problemam lenne. Hogy pete eresem elotti nap egyutt voltam baratommal. Nem vedekeztunk sehogy. Nem szedek gyogyszert. Es elment. Megjott a menszeszem par nap kesessel. De mas volt a szine. Es kevesebb ideig volt meg . Terhesseg?

Figyelt kérdés
Eltelt a "menszeszem" ota 3 het es sok folyasom van azota.szinte teljesen feher. A "menszesz elott kb 1-2 nappal nagyon eros alhasi gorcseim voltak. Ez terhesseget jelenthet?nem merek szolni senkinek :/

2014. aug. 31. 15:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Van penzem tesztre nem azzal van a baj. En velemenyt kertem. Es megis kaptam. Neked ugy kezdodott a terhesseg. En szeretnem ha lenne babam. Csak szuleom reakciojatol tartok. De ha megtudom biztosra. Nem birnammagamba tartani.es sztem nem lenne jo vege. Majd veszek tesztet mindenkepp. De azert elotte kivancsi voltam mit mondanak. Ne is lepodjek meg ha pozitiv lesz ;)
2014. szept. 2. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Írd majd meg, mi lett az eredmény.
2014. szept. 3. 10:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Ma veszek es megirom :)
2014. szept. 3. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Nos mi lett a teszt eredménye?
2014. szept. 3. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett az eredmény?
2014. szept. 4. 10:35
 16/16 A kérdező kommentje:
a teszt negatív lett. de most viszont még nem jött meg a menszeszem. múlt hónapba 5.én történt ez a furcsa vérzés. most egyenlőre még semmi jele
2014. szept. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!