Julius 13-an kezdtem menstrualni,4 napig tartott. Akkor kb mikor van peteeresem? Tegnap egyutt voltam a baratommal, nem vedekeztunk, ugye nem lehetett peteeresem?
Nem értem, mi olyan nehéz abban, hogy nincs védekezés-->terhes lehetsz
védekezés-->nem leszel terhes...
Na ez az amikor sík hülye valaki......a saját tested működésével nem vagy tisztában de szexelni (ráadásul védekezés nélkül) azt tudsz.......
Remélem az ilyennek nem születik gyereke..........megáll az eszem.
Nem, nem csak akkor.
Az a baj, hogy a mai oktatásban nem fektetnek kellő hangsúlyt a szexuális tananyagra. Oké, abba már beletörődtem, hogy sok szülő nem képes kommunikálni a gyerekével és elmagyarázni a dolgokat.
Persze, gondolom hiába van felvilágosító-óra, mert minden gyerek végigröhögi.. de meg lehetne azt oldani. Ahogy észreveszem, még egyetemen is célszerű lenne ilyet tartani, mert sokan még abban a korban sincsenek tisztában azzal, hogy mi hogy működik.
Igen, lehetsz terhes, gond nélkül. Futás az eseményutániért, aztán éld túl a hatását és máskor ne engedd, hogy védekezés nélkül megfarkaljonak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!