Össze jöhetett ilyen hamar? Ugy gondoltuk párommal hogy belevágunk a baba tervezése. Le rakam a fogamzásgátlot. A nőgyogyasz azt mondta 4-6 hónap mire összejöhet a baba. Vettünk ovulácios tesztet hogy kitapasztaljuk a pete érést.
Furi az orvos gondolkodása.
Szerinted aki abbahagyja, annak miért kell máshogy védekezni? Már 2 kihagyott gyógyszer után nem véd, mert kiürül a szervezetből...
Mi 1 hónapig védekeztünk gumival (10 évig szedtem előtte gyógyszert), aztán rögtön össze is jött a baba.
Szóval igen, teherbe eshettél. 1 hét múlva tesztelj.
Nem igazán értem ezt a 4-6 hónapot. :) Akár egyből utána is összejöhet a baba, mivel a fogamzásgátló szinte egyből kiürül a szervezetből. Sőt, közvetlenül abbahagyás után még nagyobb is az esély.
Szóval igen, simán összejöhetett a baba. Viszont én azt is számításba venném, hogy esetleg még csak most van peteérésed. Mert ezek a tünetek amiket leírtál arra is ráillenének. Igaz kicsit későbbi peteérés (nem középidős) de simán belefér, pláne hogy nemrég hagytad abba a tabit. Én pl. azóta érzem a peteérést, mióta nem szedek fogamzásgátlót, és ez a szülés után is megmaradt. Tabi előtt sosem éreztem ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!