Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan problemam lenne. Hogy...

Olyan problemam lenne. Hogy pete eresem elotti nap egyutt voltam baratommal. Nem vedekeztunk sehogy. Nem szedek gyogyszert. Es elment. Megjott a menszeszem par nap kesessel. De mas volt a szine. Es kevesebb ideig volt meg . Terhesseg?

Figyelt kérdés
Eltelt a "menszeszem" ota 3 het es sok folyasom van azota.szinte teljesen feher. A "menszesz elott kb 1-2 nappal nagyon eros alhasi gorcseim voltak. Ez terhesseget jelenthet?nem merek szolni senkinek :/

2014. aug. 31. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tesztelj!
2014. aug. 31. 16:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Tesztelj!
2014. aug. 31. 16:00
 3/16 A kérdező kommentje:
20. De igy hogy megjott a menszeszem akkor is lehet babarol szo?
2014. aug. 31. 16:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp tesztelj, pl., hogy megnyugodhass. Bár nem lehetsz egy idegroncs típus, ha ovu körül védekezés nélkül szexelsz. :)
2014. aug. 31. 16:12
 5/16 A kérdező kommentje:
Mindig ki tudtam vedeni hogy ne essek teherbe mindenfele gyogyszerek nelkul. Aztan most elment..... pont pete eresem elott. Veszek tesztet. De szerintetek hany %esely van ra az elmondottaim alapjan?
2014. aug. 31. 16:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Valaki aki tapasztalt a dologban. Nem tudna mondani valamit

Tesztet egyenlore felek csinalni. Csak hogy mi a velemeny?! Hany % lehet az eselye??

2014. aug. 31. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát 50% de szerintem ezt te is gondoltad. Más volt a vérzés szine, nennyisége, tehát valami változás van a szervezetben. Ki kell deríteni mi ez. Lehet terhesség de lehet egy fertőzés vagy felfázás is. Én úgy gondolom, aki védekezés nélkül mer szexelni, az nerjen megvenni egy nyamvadt tesztet és ugyanmár, lőjje el !
2014. aug. 31. 17:46
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem azert nem merek tesztet csinalni mert felek. Hanem diak vagyok. Eltartanak... es kivancsi vagyok

De ha mar most megtudom 100%ra. Nem birom befogni a szamat.. es tuti bele szolnanak....... csak velemenyt akartam h az lehetek.megvan ra az esely. Vagy egyaltan nem ha megjott a menszeszem

2014. aug. 31. 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, egy 20 éves diáknak nem adnak el terhességi tesztet a gyógyszertárban? Vagy a szüleidtől kellene pénzt kérni rá?

A legolcsóbb teszt olyan 900 Ft körül van, annyira csak van pénzed.

Bőven van esélyed a terhességre, mivel gyanúsan másmilyen volt a menzeszed. Nekem anno pont így kezdődött a terhességem.

Szóval még egyszer, tesztelj! A legolcsóbb teszt (mindenképpen gyógyszertárit vegyél, a netes tesztek megbízhatatlanok) is kimutatja már a terhességet.

2014. szept. 2. 11:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Van olcsóbb teszt is. Rossmannba 1db-os X epil 400ft, a 2db-os pedig 600.
2014. szept. 2. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!