Olyan problemam lenne. Hogy pete eresem elotti nap egyutt voltam baratommal. Nem vedekeztunk sehogy. Nem szedek gyogyszert. Es elment. Megjott a menszeszem par nap kesessel. De mas volt a szine. Es kevesebb ideig volt meg . Terhesseg?
Valaki aki tapasztalt a dologban. Nem tudna mondani valamit
Tesztet egyenlore felek csinalni. Csak hogy mi a velemeny?! Hany % lehet az eselye??
Nem azert nem merek tesztet csinalni mert felek. Hanem diak vagyok. Eltartanak... es kivancsi vagyok
De ha mar most megtudom 100%ra. Nem birom befogni a szamat.. es tuti bele szolnanak....... csak velemenyt akartam h az lehetek.megvan ra az esely. Vagy egyaltan nem ha megjott a menszeszem
Nem értem, egy 20 éves diáknak nem adnak el terhességi tesztet a gyógyszertárban? Vagy a szüleidtől kellene pénzt kérni rá?
A legolcsóbb teszt olyan 900 Ft körül van, annyira csak van pénzed.
Bőven van esélyed a terhességre, mivel gyanúsan másmilyen volt a menzeszed. Nekem anno pont így kezdődött a terhességem.
Szóval még egyszer, tesztelj! A legolcsóbb teszt (mindenképpen gyógyszertárit vegyél, a netes tesztek megbízhatatlanok) is kimutatja már a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!