Túlsúlyosan babára várok? Hányan vagyunk?
Szia!
Én is túlsúlyops vagyok és babára várok.Policystás petefészekkel,de ebben a hónapban elősször 5 domináns tüszőm volt,amiből három uh álltal is megrepedt,és még a másik kettő is szerintem,de már uh-n nem voltam vele.Remélem összejönmost,mert már négy éve küzdünk.Ez volt a harmadik clostys hónapom és kaptam Gonal-F injekciót is.17. és 18 nap volt peteérés.17. és 19 nap voltunk együtt.Remélem pont jókor.Olyan bizonytalan ez a várakozás.Hosszú két hét lesz az biztos.
Te mióta szeretnél bébit?
Mi 14 hónapja próbálkozunk.
Nemrég volt egy vetélésem,műtétem,most türelmi időszakban vagyunk,de már alig várom,hogy újra próbálkozhassunk.
4év az nagyon sok idő. Lelkileg hogy bírtad? Bár most lehet,hogy siekrült,drukkolok neked!:)
Te hány kg-s vagy?
Én első babára vártam pici túlsúllyal, nem mertem fogyózni és nagyon mozogni sem, mert féltem, hogy akkor nem sikerül a baba.
Aztán bepöccentem, elkezdtem egy szadi diétát és napi 2 órát edzeni (szobabicikli + hasizom otthon) , abbahagytam minden teát, bogyót és azonnal terhes lettem.
Sokáig értetlenül álltam a dolog előtt, aztán valahol olvastam egy cikkben, hogy ha hízik vagy fogy az ember, akkor változik a hormonrendszer, mindig annak megfelelően, hogy mi az optimális testsúly.
Drukk!
Szia első vagyok.Én már fogytam egyszer 23 kilót,de még ennyi nem ártana,bár az orvosom azt mondta,hogy ennyi fogyás elég,csak inkább tartsam meg,ne hízzam vissza.Hál Istennek ez 3 kiló híján sikerült is.A 4 év nagyon kemény volt.Hol jobban,hol kevésbé jól viseltem.Néha síró görcsöt kapok,hol meg csak várom az eredményeket.Már nagyon únom,de nagyon félek,hogy most se sikerül.
Sajnálom a vetélésed,de kitartás.Nemsokára sikerül biztos.Én is ebben bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!