Termeszetesen, vagy segitseggel sikerult? Voltak problemak, vagy csak varatott magara?Elotte szedtel fogi gatlot vagy nem?
2010. jan. 15. 19:28
1/10 anonim válasza:
Nem szedtem fogamzásgátlót
40-napra jött meg a menzeszem általában, vagy rendszertelen volt
2 év után sikerült (nem mentem dokihoz) K
2010. jan. 15. 20:00
2/10 anonim válasza:
Végül természetesen, majdnem 2 év után.
Rendszertelen volt a menszeszem, de ezen kívül nem találtak mást.
Szedtem elötte fogogátlót és kb 1 évvel a próbálkozás előtt abbahagytam (na ez hiba volt)
2010. jan. 15. 20:11
3/10 anonim válasza:
Szia,15 hónap próbálkozás után estem teherbe!Előtte fog.gátlót szedtem 10 évig,miután abbahagytam azt hittem fölborul az egész menstruációm,de szerencsére nem így lett,mégsem ment simán!Nálunk a sterssz közrejátszott!
Sajnos azonban az első babát elveszítettem a 14. héten!
Most azonban benn szuszog a 9 hónapos kislányom,és én vagyok a legboldogabb a világon!
2010. jan. 15. 20:19
4/10 anonim válasza:
Első babám a 3. hónapban foggant, a második gyerkőc 14 hónapra és a harmadik babánk csak úgy. Egyszer voltunk együtt, ráadásul megszakítással és ő jött.
2010. jan. 15. 21:00
5/10 anonim válasza:
Nem szedtem fogigátlót, férjem kevés spermiumszáma miatt nem sikerül, 3 éve, és 1 hónapja próbálkozunk, 3.-ik lombikunkra várunk...
2010. jan. 15. 23:00
6/10 anonim válasza:
Fogigátlót szedtem 10 évig. Majd abbahagytam, hogy jöhet a gyerek. Nem jött.
Fél év sikertelenség után kezdtem orvoshoz menni. Az ötödik doki fogalkozott velem érdemben. Így mire sikeres lett a dolog, 1 évet vártunk. (2. terhesség, az elsőt elvetéltem a 6. héten)
A ciklusom elég rendszertelen volt. 31-40 nap közöttiek.
Kaptam clostyt és bromocriptint mert egy picit alacsony volt a prolaktinom. Ezekkel a gyógyszerekkel a második hónapban sikertült.
Most 5 hónapos a kisfiam.
2010. jan. 16. 06:55
7/10 anonim válasza:
Szia!Én 7 évig szedtem gyógyszert!Majd utána 5 évet vártunk a babára!Volt egy kis gond is!De mikor azt rendbe hozták,utána sem jött még 3 évig!Voltunk meddőségi szakrendelésen ,de nem tudtak segíteni!Azt mondták menjünk lombikra!Arra nem volt pénzünk!Így hagytuk az egészet a francba!Majd tavaly októberbe,magától sikerül!Most 14 hetes vagyok!
2010. jan. 16. 08:43
8/10 anonim válasza:
spontán sikerült,16 hónap után.és előtte szedtem fogigátlót.
2010. jan. 16. 12:15
9/10 anonim válasza:
8 évig szedtem fogamzásgátlót. 3 éve kezdtünk el próbálkozni. Tavaly decemberben terhes lettem, majd idén februárban 9 hetesen volt egy missedem. És most októberben újra sikerült, most 14 hetes vagyok. Nem voltam semmilyen orvosnál, csak a szokásos rákszűrés, stb. Úgy voltunk vele, majd összejön.
2010. jan. 17. 15:30
10/10 anonim válasza:
Mi 3 éve próbálkozunk. Minden kivizsgálást megvolt, minden rendben van és mégsem jön. Nem tudom mi lehet az oka... majd alakul. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!