Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek sikerult csak egy ev...

Kinek sikerult csak egy ev utan teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Termeszetesen, vagy segitseggel sikerult? Voltak problemak, vagy csak varatott magara?Elotte szedtel fogi gatlot vagy nem?
2010. jan. 15. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem szedtem fogamzásgátlót

40-napra jött meg a menzeszem általában, vagy rendszertelen volt

2 év után sikerült (nem mentem dokihoz) K

2010. jan. 15. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Végül természetesen, majdnem 2 év után.

Rendszertelen volt a menszeszem, de ezen kívül nem találtak mást.

Szedtem elötte fogogátlót és kb 1 évvel a próbálkozás előtt abbahagytam (na ez hiba volt)

2010. jan. 15. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia,15 hónap próbálkozás után estem teherbe!Előtte fog.gátlót szedtem 10 évig,miután abbahagytam azt hittem fölborul az egész menstruációm,de szerencsére nem így lett,mégsem ment simán!Nálunk a sterssz közrejátszott!

Sajnos azonban az első babát elveszítettem a 14. héten!

Most azonban benn szuszog a 9 hónapos kislányom,és én vagyok a legboldogabb a világon!

2010. jan. 15. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Első babám a 3. hónapban foggant, a második gyerkőc 14 hónapra és a harmadik babánk csak úgy. Egyszer voltunk együtt, ráadásul megszakítással és ő jött.
2010. jan. 15. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szedtem fogigátlót, férjem kevés spermiumszáma miatt nem sikerül, 3 éve, és 1 hónapja próbálkozunk, 3.-ik lombikunkra várunk...
2010. jan. 15. 23:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Fogigátlót szedtem 10 évig. Majd abbahagytam, hogy jöhet a gyerek. Nem jött.

Fél év sikertelenség után kezdtem orvoshoz menni. Az ötödik doki fogalkozott velem érdemben. Így mire sikeres lett a dolog, 1 évet vártunk. (2. terhesség, az elsőt elvetéltem a 6. héten)

A ciklusom elég rendszertelen volt. 31-40 nap közöttiek.

Kaptam clostyt és bromocriptint mert egy picit alacsony volt a prolaktinom. Ezekkel a gyógyszerekkel a második hónapban sikertült.

Most 5 hónapos a kisfiam.

2010. jan. 16. 06:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én 7 évig szedtem gyógyszert!Majd utána 5 évet vártunk a babára!Volt egy kis gond is!De mikor azt rendbe hozták,utána sem jött még 3 évig!Voltunk meddőségi szakrendelésen ,de nem tudtak segíteni!Azt mondták menjünk lombikra!Arra nem volt pénzünk!Így hagytuk az egészet a francba!Majd tavaly októberbe,magától sikerül!Most 14 hetes vagyok!
2010. jan. 16. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
spontán sikerült,16 hónap után.és előtte szedtem fogigátlót.
2010. jan. 16. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
8 évig szedtem fogamzásgátlót. 3 éve kezdtünk el próbálkozni. Tavaly decemberben terhes lettem, majd idén februárban 9 hetesen volt egy missedem. És most októberben újra sikerült, most 14 hetes vagyok. Nem voltam semmilyen orvosnál, csak a szokásos rákszűrés, stb. Úgy voltunk vele, majd összejön.
2010. jan. 17. 15:30
 10/10 anonim válasza:
Mi 3 éve próbálkozunk. Minden kivizsgálást megvolt, minden rendben van és mégsem jön. Nem tudom mi lehet az oka... majd alakul. :)
2010. jan. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!