Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogantatás kb mikor lehetett...

A fogantatás kb mikor lehetett és melyik férfi lehet az apa?

Figyelt kérdés

Jelenleg 38 hetes terhes vagyok, de nem vagyok biztos az apa kilétében..az utolsó mensesem első napját nem tudom, március 26.-án voltam ultrahangon, akkor állapították meg, hogy 17 hetes terhes vagyok. Egyik férfival november 17-18.-án voltam együtt megszakításossal majd utána hetekig egy másik férfival szintúgy megszakításossal.

Szeptember 3.-ára vagyok kiírva.

Tudom, hogy oltári nagy hülyeséget csináltam, de vállaltam érte a felelősséget és a babát semmiképp sem vetettem volna el, felnevelem.

2014. aug. 22. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, nekem szept. 9-e a kiírt időpont és a 36. heti FL 71, szerintem akkor nagyon valószínű a dec 14-ei, 15-ei fogantatás.
2014. aug. 22. 21:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm válaszod!
2014. aug. 22. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Terhesség végére több hét eltérés lehet magzati méretekben, inkább minél korábbi ultrahangból indulj ki.

Egyébként az újszülöttek legtöbbször az apjukra vagy az apai nagyapjukra hasonlítanak, de nyilván az apasági teszt mond biztosat.

2014. aug. 22. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:

az újszülöttek úgy szoktak kinézni, mint az apukájuk, csak kicsiben, újszülöttösen :)

(ennek biológiai oka van, segíti az apának a kötődés kialakítását, ezt olvastam)

belenézel a szemébe is tudni fogod :)

de persze a DNS teszt is, meg akár a vércsoportvizsgálat, de ha pl. a te vércsoportodat örökli a gyerek, akkor már mind1 is, ki mi... :)

17 hetesen mentél csak el vizsgálatra?!

furi, én szinte már a beágyazódást is megéreztem, pedig nem voltam se tájékozott a témában, se nem készültünk gyerekre, még védekeztünk is, de mint kiderült, a pharmatex csak 50%-os (dokim szerint) :)

ha szeptember 3 a 266. nap (ennyi a kihordási idő, én nem számolnék hetekben, az az orvosok mániája), és figyelembe vesszük, hogy akár 2 napot is elvannak a kisfickók, mielőtt összejönnek a petesejttel, ezért a fogantatás napja december 11, 12, talán talán 13.

ha előbb születik, akkor rövidebb a terminus, nem feltétlen a fogantatás napja más, hanem mert van, aki a 38. hétre szül... (sőt...)

az tuti, ha az első fickóval csak november 17-18 volt az együttlét, ő nem lehet a gyerek apja.

2014. aug. 25. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Így ezek alapján én is úgy gondolnám hogy leginkább a második férfi az apa az első után hetekig tartó együttlétekből!
2014. aug. 25. 13:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!
2014. aug. 25. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is az a furcsa csak, hogy 17 hetesen jutott eszedbe, hogy nem menstraulsz mar egy ideje?

A masodikra teszem en is a tippem.

A mi lanyunk nem hasonlitott senkire. Ez alapjan nehez lenne megitelned. Most mar mas latja, hogy tiszta apja, szerintem meg meg mindig nem hasonlit senkire :D Leginkabb magara!

2014. aug. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!