Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogantatás kb mikor lehetett...

A fogantatás kb mikor lehetett és melyik férfi lehet az apa?

Figyelt kérdés

Jelenleg 38 hetes terhes vagyok, de nem vagyok biztos az apa kilétében..az utolsó mensesem első napját nem tudom, március 26.-án voltam ultrahangon, akkor állapították meg, hogy 17 hetes terhes vagyok. Egyik férfival november 17-18.-án voltam együtt megszakításossal majd utána hetekig egy másik férfival szintúgy megszakításossal.

Szeptember 3.-ára vagyok kiírva.

Tudom, hogy oltári nagy hülyeséget csináltam, de vállaltam érte a felelősséget és a babát semmiképp sem vetettem volna el, felnevelem.

2014. aug. 22. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt így ezek alapján totál lehetetlenség megállapítani.

Ezen már csak az apasági teszt segít, vagy abból derül ki, ha esetleg valamelyikre egyértelműen hasonlítani fog a kisbaba.

2014. aug. 22. 15:17
 2/17 anonim ***** válasza:

Akit a DNS teszt majd igazol.

A peteérést orvos se tudja utólag megmondani, nemhogy mi innen, távdiagnosztikával. Elvileg középidőben van, gyakorlatilag meg egyénenként és havonta is eltérhet.

Örülj neki, hogy a szuperfekundáció nem ütött be nálad - bár akkor két helyről kérhetnél gyerektartást.

2014. aug. 22. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Most melyikük gondolja magát apának? Vagy nem is tudnak a gyerekről?
2014. aug. 22. 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Biztosan csak az apasági teszt állapíthatja meg, de ha március 26-án voltál 17 hetes terhes, és szeptember 3-ra vagy kiírva, akkor 28 napos ciklust feltételezve december 11-e körül lehetett a fogantatás. November 17-18 szerintem nem lehetett, mert akkor már meg kellett volna születnie a babának.
2014. aug. 22. 15:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a védőnőm a fogantatást dec.15-re tette, netes kalkulátorok pár nappal előbbre...de amikor kérdeztem, hogy ez az UH alapján mért adat pl a 17 hetes a magzat mérete vagy a terhességi hét amit az utolsó mensestől számítanak, azt mondta, hogy magzat méret...csak akkor azt nem értem miért tette a fogantatást dec. 15-re?
2014. aug. 22. 15:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. aug. 22. 15:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, én most leszek 38 hetes és dec.19 a fogantatás. Mostani UH méretek mit mondanak?
2014. aug. 22. 16:29
 8/17 A kérdező kommentje:

36 hetes ultrahangos papírom van amin ezek az adatok állnak:

BPD: 90,2 mm

HC: 320,4 mm

AC: 320,2 mm

FL: 70 mm

2014. aug. 22. 16:51
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg vércsoport alapján is meg lehet állapítani majd, hogy ki az apa. Attól függ, hogy melyikőjüknek mi a vércsoportja.
2014. aug. 22. 16:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem így egyértelmű, hogy a második.
2014. aug. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!