A fogantatás kb mikor lehetett és melyik férfi lehet az apa?
Jelenleg 38 hetes terhes vagyok, de nem vagyok biztos az apa kilétében..az utolsó mensesem első napját nem tudom, március 26.-án voltam ultrahangon, akkor állapították meg, hogy 17 hetes terhes vagyok. Egyik férfival november 17-18.-án voltam együtt megszakításossal majd utána hetekig egy másik férfival szintúgy megszakításossal.
Szeptember 3.-ára vagyok kiírva.
Tudom, hogy oltári nagy hülyeséget csináltam, de vállaltam érte a felelősséget és a babát semmiképp sem vetettem volna el, felnevelem.
Szerintem ezt így ezek alapján totál lehetetlenség megállapítani.
Ezen már csak az apasági teszt segít, vagy abból derül ki, ha esetleg valamelyikre egyértelműen hasonlítani fog a kisbaba.
Akit a DNS teszt majd igazol.
A peteérést orvos se tudja utólag megmondani, nemhogy mi innen, távdiagnosztikával. Elvileg középidőben van, gyakorlatilag meg egyénenként és havonta is eltérhet.
Örülj neki, hogy a szuperfekundáció nem ütött be nálad - bár akkor két helyről kérhetnél gyerektartást.
36 hetes ultrahangos papírom van amin ezek az adatok állnak:
BPD: 90,2 mm
HC: 320,4 mm
AC: 320,2 mm
FL: 70 mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!