Szerintetek is lehetséges, h épp egy baba készül megfoganni? A neten már mindenféle előjeleket elolvastam, de így talán, jobb, ha valakik helyzetpontosan tudnak tanácsot adni.
Előző menzesz: júli 25től; ciklusom 28-35 nap közt váltakozik; Kb 7-9 nap mire teljesen elmúlik a vérzésem-kb 5nap barna csak, és elég enyhe is. Illetve 23 éves és férjes vagyok.
Most augusztus 14-18ig, 1-1 pici vérpötty és rózsaszín-barnás "vizes" folyásom volt. Időnként enyhe szédülés, a folyás ideje alatt a petefészkeimnél elhordozható szúró fájdalom, leginkább este. Volt szörnyű derékfájás 2 napig, még a pöttyözés előtt. Tegnap szívdobogás, szájban 36,9es testhő(hónaljban nem igen szoktam láznál sem mérni, mert ott valahogy nem igen mér valósat) Este iszonyúan fájt a fejem, de most is olyan nyomott vagyok-állítólag nincs front.
Per pillanat jól vagyok csak "nyom a fejem" egy kicsit.
Ma teszteltem, de még semmi.
Voltam a hónapba a csisztapusztai gyógyfürdőben, esetleg az rakja épp rendbe a ciklusom, és ezért érezhettem a peteérést, vagy szerintetek lehetséges fogamzás/beágyazódás is lehet? Köszönöm a válaszaitokat!
Én is 7-10 napig menstruálok,nem találják okát ez van.
A csisztapusztai gyógyfürdőben 2x voltam.Mind2x összeszedtem valami hüvelyfertőzést :( Be is lázasodtam...Oda nem megyek többet.
Ha sikerült is teherbe esni még korai volt a teszt.A helyedben megvárnàm a leghosszabb ciklus kimaradását mert nem tudod mikor volt ovud.
A hormonsorról még nem hallottam. Minden esetre kivárom még szerintem a jövőhetet(ciklus vége) és csak utána, megyek nőgyogyihoz. Nagyon nehezemre esik elmenni...
Nem teljesen értem, mire írod, h barnázgat is vérezget is. Ha a menzeszre, akkor annak menete kb ez: 3-4 nap vérzés a többi folyamatosan csökkenő, barna folyás.
Ez a mostani pedig, eddig még nem volt korábban, egyáltalán nem általános jelenség. 2 éve vagyok házas és még nem találkoztam ilyennel. Vetélésem már volt, 1x biztosan, de van még 2 gyanús eset. Tehát azt már sejtem hozzávetőlegesen, h milyen lehet. Csak ez a mostani elég újszerű.
Több helyen írták, h 5 napos beágyazódás is lehetséges. Azért én remélem, h inkább ez mint a tortúra. Illetve öröklődési alapon sem gondolom, h volna ilyen problémám. Anyának is elég hosszúak a ciklusai, meg a vérzése is, mint írtam. Neki azt mondta anno a doki, h elég ha ránéznek, és már megfogan.
Valójában én sem tudom mit szeretnék. Örülnénk 1 babának, de azt se bánnám, ha nem volna mégsem semmi. Ez kicsit megnehezíti a spekulációs gondjaim. Dokihoz meg még nincsen értelme elmenni emiatt. Szerettem volna a héten menni megint Csisztára, ezért lett volna kérdés, h szerintetek, mi lehet, de férjem azt mondta, h szerinte most ne menjünk, inkább sehova. Nem örülne, ha van valami és elmenne a felelőtlenségünk miatt.
Engem inkább érdekelne a többi tüneteggyütesről a véleményetek. Volt e valakinek hasonló a fogantatás körül? Azóta is volt a fejfájás ami többször előjött, de most már többedik napja vettem be kalciummagnéziumot, meg c vitamint is, és már nem olyan kiállhatatlan. Illetve a derekam nem korrekt, meg nagyon enyhe menzesz érzést is tapasztaltam, meg elég aluszékony vagyok. Enni eddig se kívántam nagyon, most se vagyok falánkabb.
A terhességi tüneteket a (hányinger, hányás, fáradtság...stb) a hcg nevű hormon okozza. Ez az a hormon amit már a beágyazódott baba termel. Ugyan ezt a hormont mutatja ki a vizeletből a terhességi teszt. Szóval ha ezeket a tüneteket baba okozná, akkor már a terhességi tesztnek rég pozitívnak kell lennie. A teszt általában a 4. hét végén (a kimaradt menstruáció napján) pozitívat mutat, még a terhestünetek általában csak a 6. héten jelentkeznek, mert akkorra lesz a véredben annyira koncentrált a hcg, hogy arra a tested különböző tünetekkel reagál.
Szóval az a normális, ha menstruációd elmaradásáig semmiféle tünetet nem tapasztalsz, sem fájdalmat, sem vérzést, sem hányingert... A barnázgatás egyébként nem jó jel, főleg ha már volt vetélésed is, progeszteron hiányra utal, így a baba nem tud megtapadni.
Na és szerintetek mit jelent ha megjött de víz szerű folyás társul hozzá, olyankor kicsit úgy érzem mint ha bepisilnék menzesz közben.
Alapjába véve rózsaszínű a vérzésem.
Mint ha csak vérzés lenne és a méh fal nem válna le , mert nincsenek darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!