Esett valaki úgy teherbe, hogy a párja spermája nehezen folyósodó, viszkozitása erősen fokozott?
Figyelt kérdés
1 év szeretnénk gyereket, mindketten átestünk vizsgálatokon. Mindkettőnknél minden rendben, hormonok, spermakép ok (normozoospermia), egyedüli probléma az, hogy a párom spermája nehezen folyósodik el. Azt mondták, lehet gyerekünk, csak valószínűleg több időbe telik, mire összejön. Inszemet javasoltak. Esett valaki teherbe természetes úton ilyen helyzetben? Lehet segíteni természetes módon a viszkozitás problémán? Sajnos nagyon kevés irodalom található róla a neten. Köszi a választ.2010. jan. 14. 20:29
1/2 anonim válasza:
az én páromnak is nehezen folyósodó a spermája. Nem is tudtam, hogy ez hátráltatja a teherbeesést. Nekünk 4 hónap alatt sikerült de úgy, hogy 2 naponta szeretkezés+cickafark tea+Gravida+folsav. És ezek szerint bejött, hogy hason feküdtem és úgy tövig... Pár másodpercig nem volt túl kellemes, de hatásos:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Lehet gyerek, csak esetleg nehezebben jön össze, ezt mondták. Jó olvasni, hogy nektek sikerült. Gyógyszert kapott, de nem nagyon szeretné szedni, mivel egyéb baj nincs. Persze mi is próbálkozunk mindenfélével. :-)))
2010. jan. 15. 17:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!