Ovulációs vérzés volt?
Figyelt kérdés
A ciklusom 11. napján volt rózsaszín pecsételésem, (még sosem volt életemben nem közvetlenül mensi előtti pecsételésem) , ovulációs vérzésre/pecsételésre gondoltam, viszont ha tényleg ovus vérzés volt akkor onnantól hány nap mire ténylegesen megtörténik az ovuláció ? Viszont ma már a ciklusom 29. napján vagyok és mensi még sehol , általában 29-31 naposak a ciklusaim szóval még egyáltalán nem késik , viszont semmilyen mensire utaló tünetem sincs , előfordulhat hogy ha a 11. napon tényleg ovulációs vérzésem volt akkor ennyire hosszú lenne a luteális fázis ebben a hónapban vagy esetleg valami más probléma állhat a pecsételés mögött vagy ez normális dolog?tegnap 23:06
1/4 anonim válasza:
A luteális fázis állandó mindenkinél. Tehát ebben a hónapban nem lehet hosszabb, akkor neked mindig hosszú. Ovus vérzés viszont nem feltétlenül ovukor van, mert nem a tüszőrepedés okozza, hanem egy hormon. Nekem 4 vagy 5 nappal előbb volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Tudtommal 13 napos a lutealis frázisom, legalábbis az elmúlt pár hónapban , majdnem egy évben , kíváncsiságból ovu teszteltem és mindig 13 nap volt, kb 3 hónapja nem teszteltem és az ovus tünetek alapján az elmúlt 2 hónapban is 13 nap volt, viszont ha 4-5 nap az ovus vérzéstől , akkor talán stimmel az idő is. Most azért sem tudok a tünetekre hagyatkozni mert ebben a hónapban teljesen tünetmentes vagyok mind ovu mind mensi előtt 😅😂
tegnap 23:19
3/4 anonim válasza:
Nyugi, én akkor ovuteszteltem is, mint mindig előtte, de tök negatív volt akkor, amikor máskor már rég+, viszont sose volt olyan erős vérzésem. Szóval el is könyveltem, hogy már ovum sincs, de tuti rákos vagyok. Most itt szuszog rajtam😁 Nem rák lett, oroszlán 😂
4/4 A kérdező kommentje:
Az igen😂 nálam is hasonló gondolatok futottak végig ma , de ebben a hónapban nálunk biztosan nem lesz baba , mert az utolsó mensim utolsó előtti napján voltunk együtt mivel a párom munka miatt elutazott kb egy hónapra , úgyhogy én most nem a babaprojekt miatt “aggódom” az ovun 😂 csak meglepett ez a pecsételés
tegnap 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!