Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nővérem 51 éves, teherbe...

Nővérem 51 éves, teherbe eshet e még? Szeretnék picivel foglalkozni, mert nekem nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
ma 05:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
És ezért a nővéredet b@sz@tnád teherbe? Te hány éves vagy ennyi ésszel?
ma 05:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég kicsi az esélye és nem is lenne túl jó ötlet. Sajnálom, hogy nem lehet gyereked, de a nővéred valószínűleg úgyse szülne egyet csak ezért.
ma 06:22
 3/12 anonim válasza:
100%
Kicsi az esélye nagyon, meg már amúgy is késő gyereket vállalnia, még ha lehetne is. Ez a kérdés meg így elég furán hangzik, hogy te szeretnél a picivel foglalkozni. Közben meg a nővéredtől várod 51 évesen, hogy szüljön. Ő akar egyáltalán gyereket? Vagy neki se lehetett valami miatt eddig? Mert előbb kellett volna.
ma 06:52
 4/12 A kérdező kommentje:

A nőveremnek már nagy gyereke van, sokat segítettem a pesztrálásában.

Csak gondoltam, ha még szülni akarna, lehetne neki talán.

De nem akar már.

Nekem nem lehet gyerekem orvos mondta.

De ha összejönne, nem hinném, hogy elvetetné.

Vagy kitudja.

ma 07:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Ilyenkor már veszélyes.

De nem vagyunk egyformák.

53 éves ismerősöm, még bevállalná.

ma 07:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem fogadsz örökbe? :D Miért kellene a nővérednek 50 felett azért szülni, hogy neked lehessen babázni de komolyan?

Hány éves vagy 5? :D

ma 08:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt a témát inkább ne vesd fel a nővérednek, mert vagy kinevet, vagy elküld melegebb éghajlatra.

Már bocsi, de hogy gondolod hogy majd szül miattad?

Vagy azt akarod, hogy adja neked? Abszurd az egész úgy ahogy van.

Ha babazni akarsz keress valakit aki fogadott nagymamat,neniket, barátnőt keres.

Aztán babazhatsz kedvedre.

De ne azt várd, hogy a novered majd szülni fog 51 évesen.

ma 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj el csecsemő gondozónak aztán egész életedben babázhatsz.

Ha ilyesmi eszedbe jutott, úgyis valószínűleg pályaválasztás előtt állsz.

ma 09:25
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen , igazatok van.

Én nem várom el, csak gondoltam, ha lenne még egy babája, az milyen jó lenne.

Csecsemő gondozó leszek.

ma 09:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Ebben a korban azért már nem szoktak gyereket vállalni (normál esetben). Sokan már nem is menstruálnak testileg is képtelenség lenne a terhesség. Arról már nem is beszéljünk, hogy gyakorlatilag nagymama korban (vkinek már fiatalabban unokája van) ki szeretne?

Ha csak kisbabával szeretnél foglalkozni, akkor jó területet választottál. Ha esetleg sajátot is szeretnél, akkor az örökbefogadás lehet számodra megfelelő opció.

ma 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!