Ebben a ciklusban heti 2szer járok Uh-ra, hogy a doki ellenőrizze mennyit nő a tüszőm. Clostit szedtem. Ha a 14. napon a bal oldali petefészkemben egy 12mm-es tüsző látható, akkor még van esélyem ebben a ciklusban a babára?
Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelenek a ciklusaim.A legutóbbi pl: 38 napos volt.Vajon nőphet még annyit a tüszőm,h kb 20mm-es legyen.A doki szerint ui. csak akkor repedhet meg.Ja és a nyálkahártyám vastagsága 6mm-es.2008. aug. 6. 16:50
51/54 A kérdező kommentje:
Bocsi, ne haragudj, de rég jártam erre.Örülök,hogy szépen megnőtt a tüsződ!:-)Én sajna nem szolgálhatok jó hírekkel.Voltam Uh-on többször is, amin kiderült, hogy PCO-s vagyok.Biztos tudod miről van szó,de azért röviden leírom.Szóval nekem számos, apró cisztám(tüsző)van mindkét petefészkemben, melyek nem nőnek meg 6-8mm-nél nagyobbra.Szóval nincs soha peteérésem.Emellett persze a mensim sem jön meg időben.A doki szerint már annak is örülnünk kell, ha megjön.Szóval most egy csomó vizsgálatra kéne elmennem,terheléses cukorvizsgálat meg ilyenek.De erre most nem nagyon van időm,ui.most mégtöbb munkát vállaltam el. Legalább addig sem gondolkozok ezen a babatémán.Már 2 iskolában+óvodában tanítok+magántanítványok.A dokim azt is mondta,h sok Pco-nál javulás érhető el ha az illető lefogy. Tehát már egy hete lassan,h fogyózom+tornázok.10 kg felesleg van rajtam.Ezt le szeretném adni.Aztán majd meglátjuk mi lesz.Tényleg bocsi,h eddig nem írtam,de miután kiderült,h PCO-s vagyok,nem sok kedvem volt feljönni erre az oldalra!Csak elszomorodok,h én miért vagyok ilyen szerencsétlen.Puszi Neked!Ha van valami fejlemény feltétlenül írj!!!
2008. okt. 21. 16:17
52/54 anonim válasza:
Szia!Ne haragudj,hogy eddig nem írtam,de nemvolt sok idöm és nem akkartam semmit elkiabálni.Képzeld el a mensi megjövetele elött pár nappal produkáltam szinte minden terheségre utaló jelet.Erre ma 4-5 nap késésel kinok -kinja között megjött.Nagyon elegem van már az egészböl.Te hogy vagy?Mi van veled?Mivel fogyozol?Kérlek segíts,mert nekem is kéne pár sok kilotól megszabadulni.Ezért írd le a taktikádat létszi.mENNYIT SIKERÜLT LEADNOD MÁR?Nagyon sajnálom,hogy PCO-s vagy,de hidd el még igy is könnyebb mert tudod mi a probléma és tudják orvosolni,de mint pl. én nem tudják mitöl nem lehet babonk.Remélem elöbb-utobb mindketten babázhatunk.Várom mielöbbi válaszodat:Andi!Pusz és kitartás.
53/54 A kérdező kommentje:
Szia!Én sem tudok semmi jó hírt mondani. :-( A dokim elküldött terheléses cukorvizsgálatra, ahol kiderült, hogy cukorbeteg vagyok. Nem elég a PCo, még cukorbeteg is vagyok ráadásul. Ilyenkor szoktam elgondolkozni, hogy mi jöhet még ezek után???El kéne mennem egy diabetikushoz, de időm szinte semmi, pedig muszály lesz valamikor!Jó hír az egészben, hogy fogytam 4 kilót, hála a diétának, amit nagyon nehéz betartani!Most az 50. nap körül járok, de már nem is számolom! Semmi értelme! Te jársz kivizsgálásra?Volt már hormonvizsgálatod?Párodnak spermavizsgálata?Mert ha nem, akkor feltétlen csináltatni kéne, hogy minél előbb kiderüljön mi a probléma nálatok!
Pusz:E
2008. nov. 8. 17:34
54/54 anonim válasza:
Szia!Remélem már gyógyuló félbe vagy és mihamarabb összejönn a babó.Ne haragudj,hogy idáig nem jelentkeztem,de nem volt semmi érdemleges mit írjak.Nem mintha most lenne valami újság.Leginkább azért írok,mert kiváncsi vagyok rá mi van veletek.Nálunk semmi nincs.Már az orvoshoz se járok vissza,hogy megnézze van-e peteérésem.Iszom a cickafark és a palástfü teákat.Annyit észrevettem,hogy 28-31 napos ciklust csinál és még szerintem jobban észre veszem mikkor van peteérésem.Jobban nyúlik a nyákom /bocsi/ mint a clostival.Szerintem igazándiból nem jókor kaptuk el az idöt ebbe a 2-3 hónapba.Talán most ebbe sikerül mivel nem járok dolgozni és könnyebben osztjuk be az idöt.Puszilak és szeretném mielöbb olvasni leveled csupa jó hírrel.Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!