Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány éves kortol lehet valaki...

Hány éves kortol lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés
pár napja veszítettem el a barátomal :))) és azóta naon sokxor csináltuk :)) ő azt mondta h ne féljek amikor bennem megy el mert kicsi vagyok és nem lehetek terhes de beszélgettem az egyik barátnőmmel és azt mondta h ne haggyam neki h bennem menjen el mert terhes lehete. hány éves kortol lehet valaki terhes:?

2014. aug. 18. 08:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
hány éves is vagy?
2014. aug. 18. 10:41
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Te tök hülye vagy :D sajnállak .. Ennyire unatkozik ? Vagy ilyen hülye vagy ? Hàny éves vagy ? Vâlaszolj màr ! Biztos hogy kamu , ilyen hülye kérdést életemben nem láttam :D
2014. aug. 18. 10:47
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
ugye ez nem komoly??nyugtassatok meg!!!sírva fakadok mindjárt!!remélem tényleg kamu mert nem hiszem el ,hogy van még a földön ilyen hülye mint a kérdező!!
2014. aug. 18. 11:31
 24/32 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Menstruációd volt már?
2014. aug. 18. 17:44
 25/32 anonim ***** válasza:
Eleg volt az internetbol.
2014. aug. 18. 18:17
 26/32 anonim ***** válasza:
ird mar meg hany eves vagy
2014. aug. 19. 10:36
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem irja meg,nem tud mit kitalalni a kerdes adott hany eves kortol lehet valaki vemhes fonn leirtuk,hogy a elso menstruacio utan ,irt a kerdezo egy:-( ilyen smylet es ennyivel letudta.
2014. aug. 19. 12:10
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem baj csak arra volt esze hogy d*gjon :)
2014. aug. 19. 12:26
 29/32 anonim válasza:
100%
Sajnos, ennél még elmaradottabb, butább, tudatlanabb lények is vannak a földön.... Sajnos... :-( Elmaradott, eldugott isten ha mögötti falvakban, tanyákon.... Bár internetezni azért tud...
2014. aug. 20. 08:07
 30/32 anonim ***** válasza:

Szexelsz, de még azt sem tudod,hogyan születik a gyerek??? Hát akinek van már peteérése, vagyis menstruációja, annak lehet gyereke.Nem tanultátok biológia órán???

és ha azt írod,hogy barátommal, az két db m betű - ezt meg nyelvtan órán tanítják.

De szexelni leginkább azzal szexel az ember, akit szeret, akit egy életre el tud képzelni társának.

2014. aug. 21. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!