Hány éves kortol lehet valaki terhes?
Úgy is lehet valaki terhes, hogy még soha nem menstruált (vannak is ilyen esetek időnként a gyakorlatban), mert az első ovuláció (peterérés) előbb van kb. két héttel, mint az első menstruáció.
Ha még nem menstruálsz, akkor nem csak pszichésen, lelkileg korai még neked a szexuális élet, hanem testileg sem vagy hozzá elég érett, fejlett.
Én is szeretném azt hinni, hogy kamu ez a kérdés, de ha nem, akkor mindenképpen védekezzetek, ha nem szeretnél átélni egy abortuszt, annak minden testi-lelki következményével együtt.
Pontosan!
Szlovak allampolgar no 11 eves kora ota csak szul most 34 eves van 14 gyereke.....
Milyen lehet,ha talalkoznak reg nem latott ismerossel... szia a tesod? szep gyermek' jaj nem a gyerekem nem reg szultem'..
Nekunk europaiaknak nagy cucc ez de legalabb nem vagyunk sokan :-)
Nem emlekeztek matisz nagypapa lanyara? 11 evesen szulte az elsot! Szoval ez itt a hiperpigmentaltaknal total normalis kornak szamit!
Amugy gratulalok az eszedhez leanyzo!!! SOKXOR csinalni mar tudod es buta vagy mint a tok! Amugy szerintem total kamuzol mert ilyen hulye mar csak nincs a foldon! Irni is kar barmit is. A korodat meg sem merem kerdezni mennyi lehetsz!!! 12-13????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!