A szundi kendőt újszülött kortól lehet már a babának adni? 38 hets terhes vagyok, már a kiságyat elkészítettem, kivasaltam minden babaruhát, babaágyneműt. A szundi kendő az első játéka lesz a babámnak? Milyen játék lenne jó neki miután megszületett?
Még hosszú hetekig semmire nem lesz szüksége.
Sőt, van olyan gyerek, mint pl. a lányom is, hogy soha nem volt szüksége szundikendőre. Kaptunk kettőt, de csak porfogó volt, nem érdekelte.
Mi a zenelos forgot ket honapos koraban tettuk fel eloszor, es nagyon erdekelte, nagyon tetszett Neki!Az ujszulottek ezt meg nem ertekelik, sokkal inkabb felfigyelnek a kontrasztokra.Pl. ha fekete csikokat huzol egy feher lapra, esetleg sakktablat rajzolsz Neki, az fogja erdekelni valoszinuleg.
A szundikendo szinten 2-3 honapos koraban kerult a kisagyba, es elso perctol kezdve belenyomta az arcocskajat.Mai napig azzal (is) alszik, mas rongyszeru darab nem kellett Neki (amikor kimostam, probaltam adni helyette mast, de nem kellett, csak egy masik szundikendo, ami ugyancsak pluss persze).De, szerintem gyereke valogatja, hogy ki mit szeret.
Boldog babazast, konnyu szulest, es jo egeszseget kivanok Nektek!
Az első pár hétben semmi másra nem lesz szüksége csak rád :)
Ha mindenképpen szeretnél neki valamit tenni az ágyába akkor a piros színnel próbálkozz. Az ami felkelti az újszülöttek figyelmét, abban a pár percben amíg ébren van és nem eszik, nem pelusozod, vagy ép nem a karodban pihen :)
3 gyerekes gyerek ápló anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!