Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortol lehet egy lány terhes?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok, a barátnőm pár évvel fiatalabb... És hát megtörtént ma a dolog. :) Nekem ez volt az első, ő az előző barátjával már elveszítette, de most nem ez a lényeg. Pár hete vagyunk együtt, és ez az egész teljesen hirtelen jött, nem voltam felkészülve arra, hogy letámad így nem volt nálam az aminek kellet volna, és tudtommal ő sem szed fogamzásgátlót. Egész nap ismrkedtünk egymás testével és 2x is elmentem benne... tudom, hogy nem kelett volna, szeretném a kioktatós válaszadókat, hogy most kíméljenek meg. Mindenkivel előfordulhat, hogy elkapja a hév, és nem gondolkodik bizonyos helyzetekben tisztán.2013. okt. 11. 20:46
2/17 anonim válasza:
amióta már menstruál = van peteérése
3/17 anonim válasza:
eléggé gáz h 16évesen ennyire analfabéta vagy de a neve Kicsike Red legyen
4/17 anonim válasza:
Egyébként meg jah, készíthetitek a babaszobát.
5/17 anonim válasza:
Nem életkor, hanem testi érettség függvénye, ami a menstruációban nyilvánul meg. Ja, és rohanjatok esemény utániért k[u]rva gyorsan!
(By the way, kamuszag csapta meg az orrom.)
6/17 anonim válasza:
Az hogy ki mikortól lesz terhes az nem a korától függ hanem hogy mettől menstruál. Ha a kis haverjaid éppen találtak egy petesejtet ami most érik nála akkor terhes lesz, ha nem akkor nem.
8/17 anonim válasza:
Egy lány attól kezdve lehet terhes, hogy megjön az elsö menzesze.
Most jó eséllyel terhes lehet, ezt csak úgy tudjátok megakadályozni, ha még ma vagy legkésöbb holnap délelött beszedi a 72 órás tablettát. Ezt csak receptre lehet kapni, de az ügyeleten felírják. Viszont ha tovább vártok, akkor már nem igazán hatásos, ezért legkésöbb holnap reggel irassátok fel és szedje be a lány.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, most azonnal megyek egy éjjeli patikába.
UI: Látom itt még mindig sok troll tevékenykedik...
2013. okt. 11. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!