Lehet hogy most sikerült a baba?
15,7-es hcg az biokémiai terhesség, ami azt jelenti, h elkezdett beágyazódni, csak valamiért megszakadt. Egy nagyon-nagyon korai spontán abortusznak is mondhatnám. Tudom, mert nekem is volt :(
Mennyi ideje próbálkoztok? Sok sikert!
Szerintem ennyi késéssel és ilyen tünetekkel tuti terhes vagy!
Tesztelj bátran, szerintem nem fogsz csalódni, ne félj!Ekkor már tuti kimutatja a teszt!
Kiváncsian várom az eredmény! Drukk hegyek!
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen nekem is volt és nem volt baba. Norcoluttal kellett végül meghozni a mensim.
Jobb lenne, ha a végére járnál, nehogy valami ciszta vagy ilyesmi legyen.
Lehet,hogy végül megjött a kérdezőnek és most maga alatt van azért nem ír nekünk.
De ne legyen igazam,lehet épp a terhesgondozáson ül :) :)
Nyugi, mégcsak tegnap este kérdeztétek, nem mindenki ül folyton a gép előtt...
Még jöhet és válaszolhat.
Én is várom :)
Szerintem nyugodtan csináld meg, gondolom a wc-ben nem fogja észrevenni, hogy mit csinálsz :). Aztán utánna te döntöd el, hogy elmondod-e neki vagy sem, el lehet dugni azt a tesztet, hogy ne vegye észre.
Én a helyedben már nem bírnám ki, ha a kezenben lenne a teszt, meg mi is nagyon kiváncsiak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!