Próbálkozunk a párommal, szerintetek ilyen korán már érezhetek valamit vagy csak beképzelem?
Sziasztok!
Az elején kezdem.28 napos ciklusaim vannak.Az utolsó menstruációm kezdete juli 15-én volt.Számolgatásaim alapján 27-28.-án volt az ovum.Ekkor persze együtt is voltunk a párommal.Mostanrá, egyre erősödő mellfájdalmaim vannak és néha bele bele nyilal a hasamba is, de nem úgy mint szokott. Eddig mindig csak a petefészkeimnél éreztem a nyilalásokat, de most határozottan középen érzém, és mintha folyásom lenne, de az alsóneműmön nincs semmi.tesztelni még szerintem korai lenne, hisz ha sikerült is akkor még csak a 8-dik napban lennék.Volt valakinek hasonló érzése? Én most úgy érzem végre sikerült, de nem tudom mennyire bízhatnék az ösztöneimben.Bár tudatosan csak nem rég kezdtünk el próbálkozni... annyira rossz, hogy még várnaom kell egy hetet, hogy tesztelhessek...
Szia!
Mi lett veled azóta? Sikerült a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!