Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozunk a párommal,...

Gabriell88 kérdése:

Próbálkozunk a párommal, szerintetek ilyen korán már érezhetek valamit vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elején kezdem.28 napos ciklusaim vannak.Az utolsó menstruációm kezdete juli 15-én volt.Számolgatásaim alapján 27-28.-án volt az ovum.Ekkor persze együtt is voltunk a párommal.Mostanrá, egyre erősödő mellfájdalmaim vannak és néha bele bele nyilal a hasamba is, de nem úgy mint szokott. Eddig mindig csak a petefészkeimnél éreztem a nyilalásokat, de most határozottan középen érzém, és mintha folyásom lenne, de az alsóneműmön nincs semmi.tesztelni még szerintem korai lenne, hisz ha sikerült is akkor még csak a 8-dik napban lennék.Volt valakinek hasonló érzése? Én most úgy érzem végre sikerült, de nem tudom mennyire bízhatnék az ösztöneimben.Bár tudatosan csak nem rég kezdtünk el próbálkozni... annyira rossz, hogy még várnaom kell egy hetet, hogy tesztelhessek...

2014. aug. 4. 20:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te értelmezd..akkora baromságot irtal,h én legyerekeztelek meg hasonlók aztan nem is én voltam!!gondolom meg most sem fogtad fel...mindegy a lenyeg,h hülye kérdést tettel fel és ha nem megfelelő a valasz akkor pattogsz..sajnalom:))))))))
2014. aug. 5. 21:24
 22/24 A kérdező kommentje:
Azt a 68%-os válaszolónak írtam,neked csak elmondtam utána a véleményem... Nem tudom miért veszed magadra....
2014. aug. 6. 09:17
 23/24 A kérdező kommentje:
De inkább hagyjuk is ezt, belefáradtam már ebbe, nem vitatkozni akarok.nem ezért írtam ki a kérdést.Így is eléggé magam alatt vagyok.
2014. aug. 6. 09:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett veled azóta? Sikerült a baba?

2014. aug. 12. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!