Próbálkozunk a párommal, szerintetek ilyen korán már érezhetek valamit vagy csak beképzelem?
Sziasztok!
Az elején kezdem.28 napos ciklusaim vannak.Az utolsó menstruációm kezdete juli 15-én volt.Számolgatásaim alapján 27-28.-án volt az ovum.Ekkor persze együtt is voltunk a párommal.Mostanrá, egyre erősödő mellfájdalmaim vannak és néha bele bele nyilal a hasamba is, de nem úgy mint szokott. Eddig mindig csak a petefészkeimnél éreztem a nyilalásokat, de most határozottan középen érzém, és mintha folyásom lenne, de az alsóneműmön nincs semmi.tesztelni még szerintem korai lenne, hisz ha sikerült is akkor még csak a 8-dik napban lennék.Volt valakinek hasonló érzése? Én most úgy érzem végre sikerült, de nem tudom mennyire bízhatnék az ösztöneimben.Bár tudatosan csak nem rég kezdtünk el próbálkozni... annyira rossz, hogy még várnaom kell egy hetet, hogy tesztelhessek...
Mondjuk annyit hozzá tennék, hogy lehet beágyazódás.
Ugyanis a megtermékenyült petesejt útja 7-12 nap, a beágyazódást követően pedig 2-3 nap elteltével van elég HCG a pozitív teszthez.
Én az egyik gyerekemmel az aktus utáni 9. napon már émelyegtem, és a 10. napon erős pozitívat teszteltem.
(Mielőtt még valaki rákérdezne, nem volt másik aktus abban a ciklusban, mert előtte műtétem volt, szóval tudom...)
Úgyhogy kedves Kérdező, lehet hogy lelki szemeid nem csalnak, de várj a teszttel, én akkoriban csak azért teszteltem, mert pont ugyanúgy émelyegtem, mint az első terhességemnél, és ez az érzés nem összetéveszthető mással...
Szia!
Mintha én írtam volna a kérdést. Júl. 14-én volt az utolsó mensim, és ugyanolyan tüneteim vannak mint neked. Nekünk ez a 10. hónapunk.
Néhány válaszoló csak leszólni tudja a kérdezőket, ahelyett hogy segítene.
Én sem szeretnék még tesztelni. Már nagyon várom a második csíkocskát, remélem jövő héten végre láthatom a tesztemen.
A válaszíró 71%-os
A normális hozzászólásokban, nem illetjük jelzőkkel a kérdezőt, nem tituláljuk gyereknek, és nem bíráskodunk felette.Hanem értelmes ember módjára, kedvesen és normálisan osztjuk meg a véleményünket. Szerintem te nem így jártál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!