Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozunk a párommal,...

Gabriell88 kérdése:

Próbálkozunk a párommal, szerintetek ilyen korán már érezhetek valamit vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elején kezdem.28 napos ciklusaim vannak.Az utolsó menstruációm kezdete juli 15-én volt.Számolgatásaim alapján 27-28.-án volt az ovum.Ekkor persze együtt is voltunk a párommal.Mostanrá, egyre erősödő mellfájdalmaim vannak és néha bele bele nyilal a hasamba is, de nem úgy mint szokott. Eddig mindig csak a petefészkeimnél éreztem a nyilalásokat, de most határozottan középen érzém, és mintha folyásom lenne, de az alsóneműmön nincs semmi.tesztelni még szerintem korai lenne, hisz ha sikerült is akkor még csak a 8-dik napban lennék.Volt valakinek hasonló érzése? Én most úgy érzem végre sikerült, de nem tudom mennyire bízhatnék az ösztöneimben.Bár tudatosan csak nem rég kezdtünk el próbálkozni... annyira rossz, hogy még várnaom kell egy hetet, hogy tesztelhessek...

2014. aug. 4. 20:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Milyen 8. Napba..?a peteérés 7 napja volt,a beágyazódás kb.10 nap..max a beagyazódás folyamatat erezhetnéd amit kb,.senki nem erez!nem is ertem mierr akarnal tesztelni??
2014. aug. 4. 21:03
 2/24 A kérdező kommentje:
nem akarok még tesztelni, ezt írtam is mert szerintem felesleges.csak gondoltam hátva van még valaki hasonló helyzetben, aki hasonlókat érez , érzett..mert úgy érzem mintha nem sokára megjönne, legalábbis hasonló érzésem van annyi különbséggel, hogy még túl korai.Nálam menzesz előtt pár nappal jelentkeznek ezek a tünetek., de az mág majdnem 10 nap...
2014. aug. 4. 21:13
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Ertem csak azt mondom,h ilyenkor meg nincs mit érezni mert nem történt meg a beagyazódas sem...
2014. aug. 4. 21:15
 4/24 anonim ***** válasza:
34%
Ennyire tájékozatlanul ne vágjatok bele gyerekvállalásba. Előbb olvasgass, figyelj, tanulj. Az a babának se lesz jó, ha az anyja még ott tart szellemileg, hogy a gyereket a gólya hozza.
2014. aug. 4. 21:17
 5/24 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk annyit hozzá tennék, hogy lehet beágyazódás.

Ugyanis a megtermékenyült petesejt útja 7-12 nap, a beágyazódást követően pedig 2-3 nap elteltével van elég HCG a pozitív teszthez.

Én az egyik gyerekemmel az aktus utáni 9. napon már émelyegtem, és a 10. napon erős pozitívat teszteltem.

(Mielőtt még valaki rákérdezne, nem volt másik aktus abban a ciklusban, mert előtte műtétem volt, szóval tudom...)

Úgyhogy kedves Kérdező, lehet hogy lelki szemeid nem csalnak, de várj a teszttel, én akkoriban csak azért teszteltem, mert pont ugyanúgy émelyegtem, mint az első terhességemnél, és ez az érzés nem összetéveszthető mással...

2014. aug. 4. 21:20
 6/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! elhiheted nem most kezdtem utánna nézni a dolgoknak.Az internetes sok mindent írnak.A beaágyazódás tudtommal 7-12 nap,de volt olyan hölgy is aki már ezt megérezte.Nem vagyok 5 éves, és biológiát is tanultam.Valószínüleg több időt is szántam arra, hogy utánna nézzek, mint te.Ha csak azért jössz ide, hogy provokálja, akkor legyél szíves keres más kérdést.A normális válaszokat köszönöm. 27/N
2014. aug. 4. 21:21
 7/24 A kérdező kommentje:
Mármint a 4. hozzászóló..
2014. aug. 4. 21:23
 8/24 anonim ***** válasza:
En is normalisan szóltam hozzá!!en az első vagyok..de bocs,h nem azt irtam,h biztos tehes vagy tesztelj és vegyel babaruhakat..úgy,h egyaltalan nem jele ez a terhességnek amiről te itt beszelsz..es rohadt ritka,h valaki megérezzen egy beágyazódast!!!!
2014. aug. 4. 21:32
 9/24 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Mintha én írtam volna a kérdést. Júl. 14-én volt az utolsó mensim, és ugyanolyan tüneteim vannak mint neked. Nekünk ez a 10. hónapunk.

Néhány válaszoló csak leszólni tudja a kérdezőket, ahelyett hogy segítene.

Én sem szeretnék még tesztelni. Már nagyon várom a második csíkocskát, remélem jövő héten végre láthatom a tesztemen.

2014. aug. 4. 22:25
 10/24 A kérdező kommentje:

A válaszíró 71%-os

A normális hozzászólásokban, nem illetjük jelzőkkel a kérdezőt, nem tituláljuk gyereknek, és nem bíráskodunk felette.Hanem értelmes ember módjára, kedvesen és normálisan osztjuk meg a véleményünket. Szerintem te nem így jártál el.

2014. aug. 4. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!